DENK GELENLER grubumuzun şile gezi klibi

güzel olmuş, ben de böyle videolar yapmak istiyorum ama çok basit düşündüğümden kurgulayamıyorum sanki

hocam basit düşünmekle alakası olduğunu sanmıyorum. çünkü ben bu videoyu gezi sırasında çay içerken mola verirken vs öylesine telefonla çektim sonra telefonla kurguladım :) telefonla öylesine çekilmiş videolardan çıktı bu. bence yapabilirsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:55 ----------

Beğendim videoyu

eyvallah hocam :)

hocam basit düşünmekle alakası olduğunu sanmıyorum. çünkü ben bu videoyu gezi sırasında çay içerken mola verirken vs öylesine telefonla çektim sonra telefonla kurguladım :) telefonla öylesine çekilmiş videolardan çıktı bu. bence yapabilirsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:55 ----------

eyvallah hocam :)

gaz için teşekkürler :rendeer: cep telefonunda hangi programla yaptınız bunu

Bizim tayfanın hepsinde kamera var bi şöyle video çıkarmadı tosbağalar :(

android de de var mı acaba bu programlar, varsa ben de bu işe girecem, çok sağolun :)

hocam android kullanan arkadaşlarımla çok baktık aradık taradık ama malesef denk programlar bulamadık :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:02 ----------

Bizim tayfanın hepsinde kamera var bi şöyle video çıkarmadı tosbağalar :(

bizimde kameramız yok hocam anca bu kadar oluyor ama kamera alıyorum çok fena klipler yapıcam :D :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar