Köpüğün özelliği niye gitsin? Hasar olmuşsa da dış kabuktadır. Yanlış mıyım?
Yanlışsın köpük ezildiği için gelecek seferdeki çarpışma da koruyucu özellğini yitiriyor.
Köpüğün özelliği niye gitsin? Hasar olmuşsa da dış kabuktadır. Yanlış mıyım?
AhahahahahaHAHAHh bu iyiydi peki kardeş gönderirken gördün mü![]()
biz eskiden ihlasın temizlik robotunu satardık hatunla. insanların evinde tanıtım yaptığımız makineyi sorarlardı bizde "bunu ilk burada açtık siz almazsanız fabrikaya yenilenmeye gidecek" derdik.
yani levent usta inanma sen bu pazarlama oyunlarına kask 50 cm den düşüp kullanılmaz hale gelemez. geliyorsa takmayalım hiç zaten geberecez demektir.
çay söyliyim mi abi?
geç geç ben söylerim
KARDEŞ burada işler sizin oradaki gibi değil. Eğer bir Alman o kask geri gidecek dedi ise gider. Çünkü eğer o kask satılır ve alıcı bir problem Yaşar ise yaptırımlar çok ağır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:25 ----------
Burada işler biraz daha değişik eğer adam yollanıyor derse yollanır. Buna kesin eminim
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:27 ----------
Bana normal olsun kendine de paşa çayı söyle ağzın yanmasın
biz orayı bilmiyoz ya sıkın tabidoğrudur hocam doğrudur. orda hiç pazarlama prensibi yok. orda herkes esnaf bir tane yalancı karaktersiz yok ama bizim memleket komple pislik
yalan dolandırıcılık pislik yuva yapmışama orda biri diyorsa doğrudur. almanlar beyaza kara dese kesin karadır. başka bi açıklaması olamaz zaten. vardır bişey orda. eğer beyaza kara der de beyaz çıkarsa yaptırımı var çünkü.
Yanlışsın köpük ezildiği için gelecek seferdeki çarpışma da koruyucu özellğini yitiriyor.
Allah rızası için avrupada yaşamamış görmemiş insanlar konuşmasın. 1 yıl fransada yaşadım gerçekten de arkadaşın dediği gibi , tüketici mahkemeleri markanın değer itibar kaybetmesi tazminat davaları bunlar çok ciddi konular ve asla trdeki gibi değil. Hak hukuk yasa gerçekten işliyor yani batıda.
aga hiç mi kafanız almıyor içi boş kaskın boş. köpüğü ezecek bişey yok vallaha bu forum delirtecek adamı en sonunda ya.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:52 ----------
AVRUPADA YAŞADIM BEN PİS FAKİR SEN KİMSİN!belki öyle aylarca yıllarca yaşamadım ama az çok biz de biliyoruz. saf adamı kandırmak kolay. hele hele yabancıyı kandırmak kolay. objektiflikten uzak batı hayranlığıyla baktığınızda hep iyi yanlarını görür kötüleri bile iyiye çevirirsiniz. kusura bakmayın sizin şovunuzu sergileyeceğiniz yer değil burası. istersen orda doğ büyü insanoğlunun çiğ süt emdiği gerçeğini aklından çıkartıyorsun. örnek olarak "ovropodo yoşomoyon konoşmoson" diye zıplaman ne kadar boş olduğunu gösteriyor. hadi abicim ya. gidin burdan avrupa forumlarında takılın. çok biliyonuz herşeyi. avrupada yaşıyonuz ya hadi. herşeyin iyisini bilirsiniz.
Burada mağazada Schubert kask ı denemek isterken satıcı elinden düşürdü ve hemen depoya kaldırdı. Geri firmaya yollanacak içi değişip kontrolden sonra satışa çıkacak dedi. Kask düşünce işi biter.
çay söyliyim mi abi?
geç geç ben söylerim
Kaskın içinin boş olması neyi değiştiriyor anlayamadım sonuçta kaska etki eden bir kuvvet var ve bu kabuk ,köpük tarafından emilecek.Bu arada karşınızda askerlik arkadaşınız yok üslübunuza dikkat edin.
Kaskın içinin boş olması neyi değiştiriyor anlayamadım sonuçta kaska etki eden bir kuvvet var ve bu kabuk ,köpük tarafından emilecek.Bu arada karşınızda askerlik arkadaşınız yok üslübunuza dikkat edin.
Burada mağazada Schubert kask ı denemek isterken satıcı elinden düşürdü ve hemen depoya kaldırdı. Geri firmaya yollanacak içi değişip kontrolden sonra satışa çıkacak dedi. Kask düşünce işi biter.