Motor alınca eğitim bedava mı veriliyor

tabi, ayrıca aramıza hoş geldin plaketi ve eşantiyon olarak bir adet kask da veriyorlar. kardeş sen hangi ülkede yaşıyosun :)

https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1JPGB_enTR635TR635&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=motosiklet%20e%C4%9Fitimi

Eskiden spormoto ile gisparkın anlaşması vardı. Motor alana eğitim veriliyordu. Şimdide RC 200 250 390 alana 1000 tl değerinde kask veriyorlar. Bir arayıp sorun emin olmak için isterseniz.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Honda sıfır motor alındığında başlangıç paketini veriyordu en son. Şimdi devam ediyor mu bilmiyorum. :cat:

tabi, ayrıca aramıza hoş geldin plaketi ve eşantiyon olarak bir adet kask da veriyorlar. kardeş sen hangi ülkede yaşıyosun :)

Dediği doğru, kask ve reflektörlü yelek hediye. Takip et ara ara açıyorlar ayrıca ücretsiz. Teorikte işine yarar.

http://www.turing.org.tr/?r=course

Motoru alınca bedavaya göreceğin eğitim anca gaz şurda fren burda, şurda da debriyaj var vites değiştirirken debriyajı sık tarzında bişey olur hiç bilmiyosan heralde.

Dediği doğru, kask ve reflektörlü yelek hediye. Takip et ara ara açıyorlar ayrıca ücretsiz. Teorikte işine yarar.

http://www.turing.org.tr/?r=course

yalnız adam motor alınca satan bayii , marka veriyor mu demek istemiş. Bu yuazdığınız turing eğitimi ise kuryeler ve diğer sürücüler için en azından azıcık güvenli bir kask ve yelek verilmesi için yapılan bişi. Ben de gittim teorik bilgiler az , 3 saat en fazla. Doğru düzgün 2 gün süren hondanın teorik ve pratik eğitimi gibi değil yani.

Ankarada ulusan motorun böyle bir hizmeti vardı yanlış hatırlamıyorsam. Motosiklet alınca 2 saatlik bir adaptasyon eğitimi veriyorlardı.

yalnız adam motor alınca satan bayii , marka veriyor mu demek istemiş. Bu yuazdığınız turing eğitimi ise kuryeler ve diğer sürücüler için en azından azıcık güvenli bir kask ve yelek verilmesi için yapılan bişi. Ben de gittim teorik bilgiler az , 3 saat en fazla. Doğru düzgün 2 gün süren hondanın teorik ve pratik eğitimi gibi değil yani.
Haftaya çarşamba bende gideceğim, çok beklentim yok. 3 saatte teorikte ne verebilirlerki. Zaten kullanıyor olanlara püf noktaları anlatılıyor diye tahmin ediyorum.

Haftaya çarşamba bende gideceğim, çok beklentim yok. 3 saatte teorikte ne verebilirlerki. Zaten kullanıyor olanlara püf noktaları anlatılıyor diye tahmin ediyorum.

yani fena değil faydasını görürsünüz tabi ama pratik eğitim beklemeyin. honda nın 2 gün süren eğitimine gittim parkurlu düzgün asfaltlı sürekli pratik motor üstünde , gerçekten çok farkediyor. bütçeniz varsa öyle bişey bakın bence.

hahaha çok komiksin işe yarar bi şeyler söyleyeceksen konuş yoksa sus

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------

bir de motor alınma mesela eylülde aldık vergisini ödemek için beklicez mi yoksa istediğimiz an gidip ödemesi yapılıyormu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar