Su kacak gocek islerden yan yollardan kurtuldugumuz gun kurtuldugumuz gun olacak milletce...
yeni yasa ile değişti o kural hocam artık a1 ile 125cc kullanılabilecek (1 ocak 2016)
bunu "kardeş sen çok yanlış gelmişsin" başlığına yazacaktım buraya kısmetmiş
http://www.imgim.com/parfum-bile-100cc-biz-hala-mobilet-capsi.jpeg
:queen::queen::queen:
İyi olmamış denetim çok sıkı olması lazım.
Belki glordan var?
Nasıl iyi olmammış daha iyi işte ehlieyti alan 600 rr alamicak hatta a1 den a2 ye gecincede 45 bg gecmeyen motor kullanma sınırı var onuda 2 yıl kullandınmi a sınıfı ehliyet oda istediğin cc bence cok güzel olmuş dirket a2 alıp 250 yada 600 lük alan olamayacak![]()
35 cc hesapladığına göre bence motor da sürme sen. Biraz daha eğitime ağırlık ver.
Keşke bütün yorumları okusaydın o kadar aciklama yaptim farkinda olmadan 3 e bastım diye bu arada benim gibi genç arkadaşlar olmazsa motosiklet yayginlaşmaz sizde gelmiş üstüne sürme diyosunuz daha iyi motosiklet sürecekleride soğutuyosunuz bizim arabamizda var kardeşim ben ailemi zor ikna ettim ailemin amacı 18 e gelince altıma bir araba çekmek ben arabayı reddettim motosiklet dedim sizin gibi insanlarda soğutuyor anladınmı asıl sizin demeniz gerek gençler gelin motosiklete baslayin yoksa bu ülkede ne motosiklet yayginlaşır nede 2 tekere saygı duyulur ben gidip 125 cc motosiklet alacagima 18 ime gelince gider bi vw isterim rahatıma bakarım ama olmaz çünki motosiklet bir aşk tutku
zengin seni!
125 cc cbr yzf filan var ama oda benim kendi biriktirdiğim limiti aşıyor ailem destek olmuyor motosiklet almamam için125cc şekil birçok motor var bence biraz daha araştırma yap mümkünse motorun ilk olacağı için çokda şekile bakma motora bin ergonomisine bak ben bunu kullanabilirmiyim onu bir dene önce :cat: