- Konu Yazar
2 yıl önce Mondial 100 UKH aldım ve 1,5 yılda 9bin km yaptım (Bu motor hala duruyor ve şehir içi için kullanıyorum). Bu yıl Mart Ayı'nda CBF 150 aldım ve 1.000 km yaptım. Uzun yolda 95'den fazla yapmaması üzerine sattım. Nisan'da Pulsar aldım ve 4 ayda tamamına yakını şehirlerarası yol olmak üzere 5.000 km yaptım. Pulsar'ı da 2 gün önce sattım. Yaşım 54. Apaçilik yapmak, gereksiz sürat yapmak, kurallara uymamak gibi huylarım yok. Motoru adam gibi kullanmak ve diğer sürücülere de örnek olmak düşüncesindeyim. Yani yaşıma ve konumuma göre efendice kullanmaya gayret ediyorum.
Önce Honda NC 700X'e niyetlenmiştim ama, bu konuda bilgisi olduğuna inandığım ve 38 yıldır Japon kullanan bir hocama danıştım ve Honda CB 650F tavsiye etti. Motoru sadece uzun yolda kullanacağım. Bu durumda birden bire 200 cc'den 650 cc'ye geçmek, benim daha önce yaptığım 15.000 km bakımından erken mi olur? Kıymetli tavsiye ve uyarılarınız için şimdiden teşekkürler.
Önce Honda NC 700X'e niyetlenmiştim ama, bu konuda bilgisi olduğuna inandığım ve 38 yıldır Japon kullanan bir hocama danıştım ve Honda CB 650F tavsiye etti. Motoru sadece uzun yolda kullanacağım. Bu durumda birden bire 200 cc'den 650 cc'ye geçmek, benim daha önce yaptığım 15.000 km bakımından erken mi olur? Kıymetli tavsiye ve uyarılarınız için şimdiden teşekkürler.