Yine bir kasap, yine direkten dönme

Yer: Eskihisar ido feribot çıkışı
Hız: 70 km/h

Görünmeme gibi bir durum yok, uzunlar ve çakarlı sisler açık durumda ama adam yola bakmıyor ki görsün!!!
Benim de hem uykusuz ve yorgun hem de acelem olduğu zamanıma denk geldi. Belki kaçış manevrası yapılabilirdi ama o an durmaktan başka birşey yapamadım açıkçası.

https://youtu.be/h6y1G8KBOYs

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"Mal Focus":queen:

Motosikleti
Hero X Pulse 200
ucuz atlatmışsınız, adam uyuyor resmen insan oraya dönerken hiçmi bakmaz karşıya arkadaş ya oradan sürekli arabalar geçiyor...

Yer: Eskihisar ido feribot çıkışı
Hız: 70 km/h

Görünmeme gibi bir durum yok, uzunlar ve çakarlı sisler açık durumda ama adam yola bakmıyor ki görsün!!!
Benim de hem uykusuz ve yorgun hem de acelem olduğu zamanıma denk geldi. Belki kaçış manevrası yapılabilirdi ama o an durmaktan başka birşey yapamadım açıkçası.

https://youtu.be/h6y1G8KBOYs

https://youtu.be/h6y1G8KBOYs[/url]" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">

Bunları görüp sinirlenmemek elde değil. Aynı şekilde de hayatımızın ne kadar ince bir çizgide ilerlediğini farkediyoruz...

Trafikte çok sakat var arkadaşlar. Lütfen herkes kötü ihtimalleri göze alarak yola çıksın. "Ya çıkarsa, Ya dönerse" diyerek kullanmak lazım. Dikkati de dağıtmadan elbet...

Aksi taktirde "Nasıl olsa durur" deyip ilerlemek işte böyle son anda farkedilmeleren yol açıyor.

Çok Ucuz atlatmışsınız. Geçmiş olsun.

Bunları görüp sinirlenmemek elde değil. Aynı şekilde de hayatımızın ne kadar ince bir çizgide ilerlediğini farkediyoruz...

Trafikte çok sakat var arkadaşlar. Lütfen herkes kötü ihtimalleri göze alarak yola çıksın. "Ya çıkarsa, Ya dönerse" diyerek kullanmak lazım. Dikkati de dağıtmadan elbet...

Aksi taktirde "Nasıl olsa durur" deyip ilerlemek işte böyle son anda farkedilmeleren yol açıyor.

Çok Ucuz atlatmışsınız. Geçmiş olsun.

Zaten defansif sürüşüm sayesinde kurtardım diyebilirim, dikkat ederseniz arabayı görür görmez gazı kesip yolun sağına yanaşıyorum. Ama yine de göz göre göre bu kadar geleceğini tahmin etmedim, adamın 1 mt yakınına geldim adam hala yanındakiyle konuşuyordu, beni görmemişti, şok oldum bunu farkedince.

Çok haklısınız. Aman sözüm yanlış anlaşılmasın, sizin hızınız zaten bu yolda olması gerektiği gibi ve farkettiğinizi de gördüm...

Ama bazen dikkat ediyorum, düz yollarda sağdan soldan araba çıkmasına rahmen Pizzacılar olsun, apaçiler, büyük motorlar olsun basıp gidiyorlar... Ben cesaret edemem açıkçası. Sağda solda araba varsa asla ama asla son gaz gitmem. Velhasıl; yemiyor...

Bilmiyorum ben mi bu konuda çok agresifim bir insanım ancak hadi bakalım kamyon gelsin de geçsin oradan. Suizan yapmak istemiyorum ancak belirttiğiniz koşullarda görmeme gibi bir imkanı yok "Motor o geçer" mantığıyla hareket edilmiş. İzmir'de bu aralar pek çok sürücü tarafından başıma gelen bir durum oldu artık bu sürekli söylüyorsun yeter kardeşim bak şu yola diyorsun ama karşıdan gelen hep farklı bir şoför olduğu için hangi birine anlatacaksın artık. Trafik eğitimi şart bu ülkede insanlar ehliyet derslerine gitmeden ehliyet alabiliyor bu ülkede. Yazık...

Bu uyari levhasinin anlamı yol ver demek
Maalesef cok kisi bunu bilmiyor (ben de yeni öğrendim :) )
Arada reklamini yapmak lazim

OZ0Dd3.jpg
[/url][/IMG]

Motosikleti
BWS 100
In bi konuscaz deseydin keske kardes. :)
Gecmis olsun.
Bazen benmde sakin anima denk geliyor, bosver deyip geciyorum.

Geçmiş olsun
70 le giderken cok iyi durmuşsunuz
Gecen bu tabelaya uymayan biri yuzunden arabamla kaza yaptım
Sağ ön kapi hurdaya döndü araba tamirde şimdi

Ayni kaza motorla olsa cok ağır bir kaza olabilirdi

Kavsaga yandan gelen kisiye durmak hedef olmami sagladi sadece.

Trafikte biraz da kıvrak olmak gerekiyor
Kacis manevrasi isini reflex haline getirmek lazim
Yok durayım korna calayim her zaman ise yaramıyor
Manevra yapsam kurtarırdı belki de

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:13 ----------

In bi konuscaz deseydin keske kardes. :)
Gecmis olsun.
Bazen benmde sakin anima denk geliyor, bosver deyip geciyorum.

Yanindakiylr konuşuyorsa 2 veya daha fazla kisi arabadakiler.
Beyzbol sopası falan da olabilir aracta
Öfkeyle kalkan levyeyle oturur durumları olmasın
Onun icin efendice devam etmek bu işin centilmenliği

Yanindakiylr konuşuyorsa 2 veya daha fazla kisi arabadakiler.
Beyzbol sopası falan da olabilir aracta
Öfkeyle kalkan levyeyle oturur durumları olmasın
Onun icin efendice devam etmek bu işin centilmenliği

Her şey için ekipman tavsiyesinde bulunmayı biliyoruz bu konuda da ekipman şart
s.... centilmenliği insanlarda farkındalık uyandırmak önemli

Yeminle izlerken içim kötü oldu. Şükür iyi durmuşsunuz. Dediğiniz gibi ben de bu kadar sağa gelmesini beklemezdim.

geçmiş olsun cidden direk kafadan girmiş yola. bir de durmuş tamamen seni karşılamak için sanki. kimi insanda beyin var kıvrım yok yani bariz.

Bu mallardan piyasada dolu..
Adam sizin bir adım önünüzde giden araca yol veriyor, motor bu nasıl olsa vurmaya ()tü yemez diyerek sizin önünüze fırlıyor..!
2-3 saniye daha beklemiyor..

Doğru karar. KAçış manevrası ile iyi ihtimalle sağa kaçacaktınız. Adam hiç uyanmayıp aynı hızda dönse vurabilirmiş. Yokuş yukarı olmasının faydası olmuş tabi. Soğukkanlılığınız için de tebrikler.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Geçmiş olsun, frene asılmaktan korkmamak lazım ve abs olduğu için kızaklamaktan da korkmamak büyük lüks.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar