Kalite mi güc mu?

Forumlarda gunlerce gezdim pulsar 200 ns ile cbr 125 karsilastirdim pulsarda 200 cbr gore daha kuvvetli fakat yuksek kilometrede
Dokulme yapiyormus motor hic pulsar 200 ns kullanan varmi tavsiye eder misiniz yoksa cbr 125 alip kafam rahat mi olsun

Son düzenleme:
Paylastigimda eksik cikti sanirsam sonrada duzelttim mobil giriyorum ondan kaynaklaniyor olabilir

Cbr 125 alıp kafan rahat olamaz çünkü aşırı derecede çok çalınıyor. Bu CBR'lerde ne var da bu kadar çalınıyor anlamıyorum ama zaten türk işine mantık ermiyor. 1 ayda çalınıp daha hiç binemeyeceğin Cbr 125'i almaktansa az sorunlu Pulsar'ı almak daha iyi gibi.

Bajaj pulsar malzeme olarak hosuma gitmedi cbr daha kaliteli duruyor fakat cc dusuk.arkadaslarimda 250 scooter ve naked var 125 le onlara yetismekte sikinti cekerim gibi geliyor adamlar 250 lik motorla otobanda yetersiz kaldigini soyluyorlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------

Cbr 125 alıp kafan rahat olamaz çünkü aşırı derecede çok çalınıyor. Bu CBR'lerde ne var da bu kadar çalınıyor anlamıyorum ama zaten türk işine mantık ermiyor. 1 ayda çalınıp daha hiç binemeyeceğin Cbr 125'i almaktansa az sorunlu Pulsar'ı almak daha iyi gibi.

Anlamiyorum nasil caliniyor motor nerde birakiyorlarda caliyorlar ???ben scooter bile 150 psi otoparka birakiyorum cbr alirsam onuda birakicam calinma icin disarda aksam birakman lazim her halde

Çalınacak diye motor almayalım o zaman Mengu. :)

Bence Pulsar iyi bir seçim. Cbr 125 her an aklıma giren, ah şimdi olsa dediğim bir motor ama iyi bir bakım ile Çinlilerin de titreşim haricinde sorunu çıkmıyor... Cbr 125'in fiyatı performansına göre çok çok yüksek. Ben de hep gidip geliyorum. 2016'dan sonra Pulsar mı Cbr mı diye ama sanıeım Pulsar daha mantıklı...

ahahah :D soru cevaba çok güldüm ya hakketten klasik bir pulsar kullanıcı cevabı .yanlış hatırlamıyorsam pulsarın distribütörü pulsar sayfasında 2015 modellerinde bazı iyileştirmeler yapıldı diyipte 2014 modellerindeki sorun yaşayanlara hayır makinamızda sorun yok demesi gibi bir açıklama gelmiş :p

markadan şaşma fırsatın varsa alman yoksa japonla idare et

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeşim japon olsunda ne olursa olsun...

Çalmasına iksinide çalarlar bende extreme max vardı onu bile çaldı a*k ************ (itina ile küfür içerir)
Pulsarı tercih ederdim

125 cc yetmez evet ama 250 cc de yetmiyor bir süre sonra. Arkadaşlarınıza yetişmek istiyorsanız direk 600cc ile başlayabilirsiniz hem de bu artık kesmiyo beni küçük cc derdiniz olmaz.

Arkadaşıma yetişeceğim diye Hakk'a kavuşmak da var orası sıkıntı :king:

Cbr 125 senni kesmez heemen değiştirmek istersin cbr 250 al derim ha param yok dersen pulsar 200 rs derim ns değil

cbr lar yüksek km de dökülmüyormuymuş?
Insan gibi kullandığında hiç bi motor sıkıntı çıkarmaz.
Pulsar görece daha düşük kalite olabilir fakat adam malzemeyi hondaya göre çok çok daha ucuza satıyor. Bakım zamanı bakımını yaptır değişmesi gerekeni değiştir.
Allah yapısı değil kul yapısı bu ömrü dolan parçayı değiştirmek sorun çıkartmak değildir.
Sen zamanında değiştirmezsen dayanabildiği kadar dayanır sonra biyerde o parça bozulur.O zaman pulsar sorun çıkarmış olmaz. Sen zamanında bakım yapmamış olursun.

Hırsızlara çalışalım o zaman bravo. Sadece bu forumda 3 ayda 5-6 tane çalıntı CBR125-250 konusu vardı.

Doğru söylüyor bizim sokakta senelerdir motorlar durur. Biri gitti Honda aldı 2. ayda çaldılar. Orada BMW'de Kawasaki'de vardı... Çalıştığım iş hanından çalınan motorların neredeyse tamamı Honda.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Piyasada çok olan motosikletlerin,parçalanıp yedek parça olarak kullanıldıklarından,çalınma olasılığı daha fazla.O yüzden CBR 125-250 çok fazla çalınıyor bence doğru bir önermedir.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar