- Konu Yazar
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım :king: , lütfen yardım ederseniz yorumlarsanız çok sevinirim ,
, öncelikle racing motorlara hastayım çok seviyorum bu motorları en sevdiğim en istediğim motorlar, yalnız arkadaşlar bir sorunum var , lütfen yardım ederseniz sevinirim ,supersport motosikletlerden anlayanlar , anlamayanlar ama bilgisi olanlardan kısaca herkes den yardım yorum istiyorum lütfen. Arkadaşlar derdim sorunum , bu Supersport motosikletlerini (cbr 600rr , yzf r6) herkes kullanabilir mi , herkes derken yani , kısa boylu uzun boylu , şişko kilolu , herkes mesela kullanabilir mi , şişko kilolu kişiler kullanabilir mi , kilolu kişiler seleye koltuğa falan rahat oturabilir mi , komik durur mu , kısa boylular sürebilir mi mesela seleden kolları gidona yetişir mi bana resimlerde çok uzak gibi duruyor ,ya çok istiyorum ama komik durur falan diye de korkuyorum , mesela ben ne uzun ne çok kısa biriyim , orta boylu biriyim ama , kilom var sanki evet yani biraz şişko kilolu biriyim ama alt tarafta , yani basen , kalça tarafım kilolu şişko , seleye sığamam , komik durur diye korkuyorum ya
ale: