Teşekkürler aynen dediğiniz gibi oluyormuş. Parayı ben ödeyecekmişim sonra araç sürücüsünün sigortası bana ödeme yapacakmış. Benim servis de bunu söyledi.
Değer kaybı ister istemez kafaya takılıyor ama dediğim gibi bu konuyu araştıracağım.
Dostum değer kaybı için yapılan işlemlerin evraklarını sakla.Şaside vs. sıkıntı yoksa satarken gösterirsin alıcıya bak böyle böyle oldu, yapılan işlemler bu diye.
Diğer türlü ona bakarsan benim makinada yatıp kalktı bir kaç kere.Yolda kaydı, olduğu yerde düştü vs. vs. Şükür yürüyen aksamda vs. bir sıkıntı yok.Satarkende söylerim açık açık söylerim düşmesi kalkması var diye. Ha ama hepsinde birkaç gün içinde hallettim. Yağmur çok burda, ne tek bir noktası vardır boyasız kalmış, ne de motoruna anahtar değdi daha. Eğer bu şekilde iyi bakıyorsan satarken bu kazayı bahane edip fiyat kıracak alıcıya yol ver gitsin. O adam alıcı değildir zaten, ölücüdür, her türlü bahane bulacaktır nasılsa kaza olmasa da.
Gerçek alıcı kaporta aksamına vs. bakmaz zaten boyanmışmı boyanmamış mı diye. Sonuçta evde saklamıyoruz ya bu aletleri. Şöyle anlatayım 1 yaşını aşmış kazası/çiziği olmayan 1 tane araç bul (motor/ otomobil farketmez) benim arabayı da vereceğim sana
O yüzden için rahat olsun.