Yeni A2 alanlar 1000RR'ı 6 Yıl Sonra Kullanabilicek !!!

YÜRÜRLÜĞE GİRMEDEN EHLİYETİNİZİ ALIN. 2016 DA BAŞLAYACAK OLAN YENİ SİSTEMDE A2 EHLİYETİNİ ALANLAR 1000RR MOTORU 6 YIL TECRÜBE ETTİKTEN SONRA KULLANABİLECEK. ÜSTELİK OTOMATİK ARABALAR VE DÜZ VİTESLİ ARABALAR İÇİN DE AYRI SINIF OLUCAK. B1 B2 OTOMATİK VE MANUEL.

Bildiğim kadarıyla 47-50 Beygirden sonra tüm motorlar böyle 5-6 sene sonra sürülebilecek.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne bu saçmalık biryerde dursunlar hergün bişey değişiyor ne tutarsız bunlar ne yapacaklarını şaşırdılar faydalarından çok zaraları var insanları ne kullanacağına onlar karar veremez ehliyet gerekli ama bu tam bir saçmalık olmuş hergün yönetmelik değişmez artık son verilmeli bu değişime bir sistem oturtulmalı orda kalınmalı hergün faklı bir iş yaparak kafa karışıklığına sebep oluyorlar yani faydasından çok zaraları var 6 yıl ne insanlar kafasızmı bir motoru 6 yılda öğrenemesin.

Ehliyet almayı, büyük hacimli motosiklet kullanmayı zorlaştıran ve geciktiren her uygulamayı desteklerim. Hatta 5 yılda bir herkes, Sağlık ve reflekslerini ölçmeye yönelik ciddi test ve sınavlara tabi tutulmalı.

Ehliyet almayı, büyük hacimli motosiklet kullanmayı zorlaştıran ve geciktiren her uygulamayı desteklerim. Hatta 5 yılda bir herkes, Sağlık ve reflekslerini ölçmeye yönelik ciddi test ve sınavlara tabi tutulmalı.

Tutulacaklar zaten ama tahmin et ne oldu? Halkımız ona da karşı çıktı "dövlet bizi yoliiğiiii" diye :) görünen o ki 5-10 yılda bi sağlık taramasına verecekleri para trafikte canavarları görmekten daha önemliymiş :cat:

Şuan halihazırda A2 sahibi olanların durumu ne olacak peki bilgisi olan var mı?

Normal Şartlar altında kazanılmış haklar geri alınamaz diye bir ilke var. Meraktan araştırdım anayasal bir dayanağını bulamadım ancak emsal nitelikli çok fazla karar var. Bu sebeble rahat olun kazanılmış bir hakkınız var elinizden kolay kolay alamazlar.

Ehliyeti alalı 7 sene oldu cbr 250r kullanıyorum hiçte acelem yok 1000rr kullanmak için.

Bu işler yılla oluyorsa yandık ! Bir cok tanıdıgım var ehliyeti yıllanmıs ama gel gör ki adamlar yazlıkta scooter surmus.Önce motor ehliyeti doğru düzgün verin.

ilk motorum 1000rr mı r1mi olsun başlıkları açısından faydalı bir girişim

Yasaların hepsi bizim iyiligimiz için neden hepimiz onlara kötü birseymıs gıbı bakıyoruz.

Örnek::
Ehlıyetsız tasıt kullanmak burdan kullanan yada kullanmaya tesvık edenlere seslenıyorum bırgun bır kazada sıze veya yakınınıza ehlıyetsız bırı carpsa ne dersenız ?
Emniyet kemeri devletin cok mu umrandasın sankı ölmüssün yada olmemıssın ama cezası var
Hız sınırı

Daha böyle sayarımda neyse yasaları sevin onlar bizim dostumuz

Yaşınız 24 üzeriyse öyle bir kısıtlama yoktu galiba? Taslağı mı değiştirdiler yoksa?

Bana koymaz, kime koyar, parası olup tecrübesi olmayana fena koyar.

1000rr neyse de enduro kullanıcıları ne olacak? Ben 2 yıl sonra honda nc 750x düşünüyorum alamayacak mıyım? Hadi onu geçtim Cbr 650f de istiyorum ki sakin bir motor oda mı olmayacak? Motosiklette tek sınıf ss değilki.

Aslinda binevi yerinde bi kararki soyle azda olsa motor kazalarinin onune gecilmis olur cunku ulkemizde scooter kullanabilen ucak kaldirabilecek ozguvende geziyor sonuclar uzucu oluyor sonra

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar