Kask içi müzik sistemi ve çağrılar için bilgi istiyorum.

Merhabalar arkadaşlar.
Öncelikle agv nin k5 fullface kaskını kullanıyorum.
Ben müzik dinlemeyi çok seven biriyim ve motosiklet benim için büyük bi zevk haliyle ikisini birleştirmeyi çok istiyorum.
Ebay aliexpress gibi sitelerle hiç işim olmadı ve bu yüzden nasıl kullanılacağını hiç bilmiyorum
Biraz baktım ama çözemedim sadece satın alma olayını anladım yani sipariş verebilirim.
Kask içinde bluetoth ile telefonu bağlayıp çağrı geldiği zaman kaliteli konuşmak (zor durumda kalmadıkça 120km yi geçmiyorum yani çok kaliteli birşeye ihtiyaç duymam)
Ve gerçekten yeri geldiğinde çok yüksek ses ile müzik dinlemek istiyorum
İntercom un mantığını tam bilmiyorum ama motosikletler arası telsiz görevi gören bi sisteme ihtiyaç duymayacağım bunu belirteyim
Ben böyle bir ürün arıyorum.
Ürün için bütçem 450 tlye kadar
Ve bu üründen anlayan bir tanıdığımda yok malasef.
Türk sitelerinden almak daha çok isterim bizim esnafımız kazansın ama bu fiyat farkı 100 150 lirayı geçmemek kaydı ile tabiki
Bilgisi olan arkadaşlar buradan bana link önerirse çok çok müteşekkir kalırım çok sevinirim
Şimdiden teşekkür ederim.
Herkeze kAzasız keyifli yolculuklar. :)

Aynen biraz öyle oldu ama gerçekten anlamıyorum hocam

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:59 ----------

arkadaşlar yokmu yardımcı olacak :(

Aynı sıkıntı bendede vardı. Telefon kulaklığıylaa dinliyordum ama oda kullanışlı olmuyordu sağa sola takılıyordu kaskın içindeyken kulağımdan çıkıyordu filan. gittim 15tl ye çin malı PC kulaklığı aldım söktüm içini kaska monte ettim ve nemi oldu.. Telefon kulaklığına devam :) Ama daha kaliteli bisey alsaydım olabilirdi bence hala ümitliyim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aynı sıkıntı bendede vardı. Telefon kulaklığıylaa dinliyordum ama oda kullanışlı olmuyordu sağa sola takılıyordu kaskın içindeyken kulağımdan çıkıyordu filan. gittim 15tl ye çin malı PC kulaklığı aldım söktüm içini kaska monte ettim ve nemi oldu.. Telefon kulaklığına devam :) Ama daha kaliteli bisey alsaydım olabilirdi bence hala ümitliyim.

Böyle bir şey almak lazım :)

PonLrO.jpg

Aklıma geldi bi kulaklığı takıp deneyeyim dedim de müzikte iyi hem çevreyi hemde müziği eşit duyabiliyorum lakin mikrofon yetersiz kalıyor :farao:
Bab Hunk'un dediği gibi bir şey lazım bence de.

PonXkQ.jpg

gA2m82.jpg

95gkoQ.jpg

1kVzNp.jpg

Bu arada eski kaskta denedim zaten yalama oldu :p

bu otuz liralık bluetottlu muzikçalardan denkgeldi arızalı söktüm anakartı ayırdım kaskın dışına yapıştırdım (arka ense tarafına)
kask içine 2 hoparlör monte ettim
mikrofon için 4 lük elektrik kablosunu bant ile kaplayıp kaskın içine tuturdum bataryayı ense tarafındaki boşluğa birazda oyarak (hiç önermiyorum ama )yerleştirdim
kask içi hoparlörleri silikon ile yapıştırdım şarjı rahat 2 gün gidiyor
çok özenmedim ,boş vaktim ve fikrim vardı oldu
düğmeler ensede kaldı 4 müzikçalar + çağrıya cevap veren tuşlar var onlarıda birgün eserse daha kolay biryere alırım
bu arada amfisi okadar güçlü ki sesi sonlayıp masaya koyuyorum deli ses veriyor
maliyet neredeyse sıfır
bluetootlu kask ortalama 1500 tl filan :D:D
make your self....

Aynen biraz öyle oldu ama gerçekten anlamıyorum hocam

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:59 ----------

arkadaşlar yokmu yardımcı olacak :(

Adam linkte yardımci olmuş zaten. Zahmet edip linke tıklar icerisindeki bilgileri okursan istedigin sonuca ulasacaksindir.
Yurtdisindan alisverisin nasil yapildigini bilmiyorsan da forumda yurtdışı alışveriş yazarak arama yaparsan tüm inceliklerini öğreneceğin daha önceden emek harcanıp derlenmiß yazılara ulaşırsın

yurtdışı alışverişi ile ilgili videolar var ordan öğrenebilirsiniz.
ebay den alacaginiz ucuz bi interkom tüm işinizi görecektir.
müzik dinleme, radyo dinleme, telefon görüşmesi ve başka bir interkom ile bağlantı.
ben temmuz 19 da sipariş vermiştim, 14 ağustosta elime ulaştı. kaska monte ettim. şehiriçi trafikte müzik dinliyorum. arkadaşlarla sürerken telsiz gibi kullanarak muhabbet edebiliyorum.
tavsiye ederim.

ben kendi kaskıma yaptım hem müzik dinleyebiliyorum hem telefon konuşması yapabiliyorum. sana bu konuda yardımcı olabilirim

ben yurtiçinden 2 li olarak bt intercom aldım ..googleden aratarak yerli satıcıları bulabilirsiniz 300₺ ye aldım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar