hocam her şey dahil ne kadar patlıyor bu lastikler?
719 lastik
18 TL kargo
40 TL takma sökme balans
hocam her şey dahil ne kadar patlıyor bu lastikler?
70 TL vermişti diye hatırlıyorum beraber gitmiştik taktırmaya.
Siz yine de lastik ısınmadan fazla gaz açmayın. Rosso 2 de olsa. İlk 10 km. lastik ısınana kadar olabildiğince motoru yatırmadan viraj alın.
Zevk işte buda bir zevk ne güzel birşey insanın bulunduğu durumdan zevk alması şikayet etmemesiİrclerle 3. Viteste yan vermenin tadı ayrıben 28bin kmdir irc kullanıyorum. Zevk alın arkadaşlar
İrclerle 3. Viteste yan vermenin tadı ayrıben 28bin kmdir irc kullanıyorum. Zevk alın arkadaşlar

servisine gidip göstermek en mantıklısı dostum garantisi var sonuçta hallederler bir şekildeHerkesin tekeriz düz bassın bi sorum olacaktı benim R25te far ayarı bozuk aldıgım günden beri ayarlarıyla oynamadım hiç far ayarı fabrikasyon ayarsız olabilirmi yolda sürekli uzun kısa yapıyorlar bende rahatsız oluyorum milleti rahatsız ettigim için farın ayarına baktırmak yaptırmak için nereye gitmek lazım servis bulunduğum yere 1 saat uzak bulunduğum yerdeki büyük cc motorlara bakan ustalara gotursem yada kendim yapabilirmiyim benim gibi bu durumla karşılaşan oldumu
Dostum farların açısı yukarı veya aşşağı ayarlanıyo die biliyorum.sanırım bizim motorlarda kısada tek far yandığı için açısını fazla yapmışlar iyi aydınlatıyo yani.dikkat edersen kısalarda hafif sağ tarafa doğru ışık vuruş açısı bunun sebebide soldan gelenleri rahatsız etmesin die uzunlarıda yakınca sol tarafta aydınlanıyo ama uzunların ileri aydınlatması nerdeyse kısayla aynı.kısalar fazla ileriyi aydınlattığından karşıdan gelenler uzun yanık sanıyo onlar selektör yapınca sende yap anlasınlar ama çok rahatsız oluyosan çok az aşşağı aldırabilirsin ama fazla aldırma.uzun yazdım çok karışmamıştır umarım.takıldığın biyer varsa sorabilirsin.Herkesin tekeriz düz bassın bi sorum olacaktı benim R25te far ayarı bozuk aldıgım günden beri ayarlarıyla oynamadım hiç far ayarı fabrikasyon ayarsız olabilirmi yolda sürekli uzun kısa yapıyorlar bende rahatsız oluyorum milleti rahatsız ettigim için farın ayarına baktırmak yaptırmak için nereye gitmek lazım servis bulunduğum yere 1 saat uzak bulunduğum yerdeki büyük cc motorlara bakan ustalara gotursem yada kendim yapabilirmiyim benim gibi bu durumla karşılaşan oldumu
Motorda güzel gözüküyo ama sadece çamurluğun olduğu fotoğrafta gri gibi duruyo fotoğraftamı öyle çıkmış acaba bilen gören duyan varmı?????222366804 nolu sahibinden.com daki ilanda arka çamurluk var. Fiyatı 150tl yazıyor. Bilginize...