Hiç vitesli motosiklet sürmeyen biri başlangıç motoru olarak vitesli mi almalı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor bu ustalarım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-tertemiz-yamaha-bu-fiyata-kacirma-223876290/detay usercom yorumun için teşekkürler haklısın eski motordan vazgeçmek en iyisi :cat:

plakayı sakladığına göre var bi poqluk bu adamda alınmaz :cherry:

ekranalıfntısı.jpg

ekranfalıntısı.jpg

demek o kadar kolay inşallah bende alırımda telaş yapmadan sürerim motoru :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:21 ----------

sen öyle diyosan öyledir abi :D

Hocam o motoru alırsan sürekli arızalarla uğraşırsın ama bir de iyi yönden bak bütün tamircilerle tanışma fırsatı yakalarsın :)

hahah haklısın dostum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------

peki bu 100lük debriyajlı motorlara ne diyorsunuz fiyat daha uygun ondan bi sorıyım dedim

Forumdan Uzaklaştırıldı
demek o kadar kolay inşallah bende alırımda telaş yapmadan sürerim motoru :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:21 ----------

sen öyle diyosan öyledir abi :D

buna ne dersin görünümü de hoş 125cc

honda-cg-125-11.jpg

2.000'tl te alınacak en iyi commuterlardan biri

ama eski modeldir görünümü hoş diye verdim bu örneği :p

bütçeyi biraz yukarı çekemezsen çinli cg'den başka seçenek kalmadı gibi

cg olur dersen kuba veya mondial al

cg-klasik-20131011-085903-1.png

1393072743_360_mondial_100_uag_28_37472200.png

plakayı sakladığına göre var bi poqluk bu adamda alınmaz :cherry:

http://www.imgim.com/ekranalıfntısı.jpg

http://www.imgim.com/ekranfalıntısı.jpg

bunu biliyorum ben boşver bunu apaçi lewel 99 sal ipini

toprağam sen drift al zaten şuan senin bakabileceğin tüm modellerde titreşim var o yüzden drift bunların en iyisi az yakar çok kaçar parçası işçiliği ucuz

ve ayrıyaten sukutır kullandıysan alışacağın viteslerin geçişleri ver biraz daha atak motorda gidon hakimiyeti başka yok sorun etme önce ekipmanını al ehliyetini al olur gerisi

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
hahah haklısın dostum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------

peki bu 100lük debriyajlı motorlara ne diyorsunuz fiyat daha uygun ondan bi sorıyım dedim

100'lük debriyajlı motor = cg

bu fiyata en mantılı olanlar onlar gibi

breton 125

2012-model-kanuni-breton-125-motosiklet-modeli-resimleri-2.jpg

kuba cg 100

24042013123357.jpeg

mondial mg prince

mondial-100-mg-prince-360-10.png

superboy

mondial-100-mg-superboy-1.png

prince ve superboy görünüş itibari ile daha iyidir onlara bak:mrgreen:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-kanuni-s125t-mi-satiyorum-213840932/detay?searchResultsViewPreference=std&newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-yaza-guzel-bir-baslangic-icin-breton-s-125-i-secin-214968496/detay?searchResultsViewPreference=std&newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-acilen-satilik-221986545/detay?searchResultsViewPreference=std&newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-model-yukseltmek-icin-satiliktir-225675107/detay?searchResultsViewPreference=std&newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

abi eski model değilde daha çok böyle istiyorum ve bana uygun olanlar bunlar ne diyorsun bunlara

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:33 ----------

evet abi bildiğim kadarıyla bu 100lüklerde vergi derdide yok superboyla mg prince görünümü zaten çok hoş bakıcaz bakalım :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-kanuni-s125t-mi-satiyorum-213840932/detay?searchResultsViewPreference=std&newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-yaza-guzel-bir-baslangic-icin-breton-s-125-i-secin-214968496/detay?searchResultsViewPreference=std&newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-acilen-satilik-221986545/detay?searchResultsViewPreference=std&newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-model-yukseltmek-icin-satiliktir-225675107/detay?searchResultsViewPreference=std&newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

abi eski model değilde daha çok böyle istiyorum ve bana uygun olanlar bunlar ne diyorsun bunlara

son ilan güzel bence :cat: -ilk ilandakinin km'si inandırıcı gelmedi-

bunu biliyorum ben boşver bunu apaçi lewel 99 sal ipini

toprağam sen drift al zaten şuan senin bakabileceğin tüm modellerde titreşim var o yüzden drift bunların en iyisi az yakar çok kaçar parçası işçiliği ucuz

ve ayrıyaten sukutır kullandıysan alışacağın viteslerin geçişleri ver biraz daha atak motorda gidon hakimiyeti başka yok sorun etme önce ekipmanını al ehliyetini al olur gerisi

haklısın yorumun için çok teşekkürler toprağım

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------

son ilan güzel bence :cat: -ilk ilandakinin km'si inandırıcı gelmedi-

2. ve 3. hakkında ne düşünüyorsun üstad

Forumdan Uzaklaştırıldı
haklısın yorumun için çok teşekkürler toprağım

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------

2. ve 3. hakkında ne düşünüyorsun üstad

vay üstad olmuşuz beee :bounce:

147679.jpg

hangi kamera çekiyor yorum yapacağım :bounce:

2. ilandaki adam motorla oynuyor olabilir

kanıt

1. resimde zincir koruyucu yok

ekranalıntgısı.jpg

2.de var

ekranalıntmısı.jpg

evrimi teorisini çökerttim :queen::queen:

şaka bir yana zaten breton bulmuşsun son ilanda bu adam 500 fazla km yazmış üstüne bir de yeni alınmış gibi dursun diye koltuğa naylon takmış üstelik pahalı

elendi

drift yani 3.ilan ise tüm açılardan çekilmemiş fotoğraflar ile pek güven vermedi desem yeridir tüm açılardan çekilmemiş fotoğrafı yoksa şahsen güvenmem

sen şöyle bir ilana güvenir misin?

ekranalıntısfı.jpg

ekranavlıntısı.jpg

ayrıca bir drift için fiyat pek az bir sıkıntı çıkarabilir mi acaba?

ayrıca şu lekeler ne

7794incik3035081.jpg

1901incib9551378.jpg

Son düzenleme:
ustam çok sağol ya o zaman 2 ve üçü eledik 4 ve 1 kaldı

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:05 ----------

1. ve 4. alınabilcek motorlarmı yani 3 4 yıl götürürmü beni

Forumdan Uzaklaştırıldı
ustam çok sağol ya o zaman 2 ve üçü eledik 4 ve 1 kaldı

1.ilanda km pek doğru gibi durmuyor diğerleri 2 yılda 9000'i bulurken o nasıl 4'te kalmış anlayamadım?

madem km düşük neden ona göre fiyat koymamış? diğerlerine göre yüksek olması gerekir hem s125t yeni bir model sayılır

ilk ilanı arama veya mesaj atma şansınız varsa beklemeyin derim km'si gerçekse 1.yi alın

yok satıcıyı gözün tutmadıysa 4.yü

her iki motor da düzgün kullanıldığında 4 sene gider ama 4'üncü bir süre sonra yetmeyebilir 1.daha mantıklı

ama kesinlikle 1.'nin km'si gerçek mi öğrenin :cat:

:thumrightBende hayatimda ilk kez motor surecektim ve ilk motorum vitesli falcon 150 idi .. birde ben baya paniktim filan korkuyordum ona ragmen ogrenildi .. surebilirsin bence

yorumlarınız için çok teşekkürler büyük ihtimal vitesli alıcam ama 125likmi alsam yoksa 100lük debriyajlı alıp vergidenmi kurtulsam karar veremedım birde 100lükler çok titriyor diye duydum bunun bana eksisi nedir? birde ben motora daha çok iki kişi binicem bu 100lüklerde sorun çıkartırmı 100lükle ilçeden ilçeye gidicem 25 dakika sürücek yolculuk ve iki kişi gidicez 100lük yolda sorun çıkartırmı? birde bi kaç yerde gördüm benim boyum şu kadar kilom bu kadar hangi motoru almalıyım vb. ne demek oluyor? cevap alırsam çok sevinirim iyi akşamlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:30 ----------

170 lik vereyim sana özenle bakıyorum kerataya :queen:

ustam o bütçemi aşar :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
yorumlarınız için çok teşekkürler büyük ihtimal vitesli alıcam ama 125likmi alsam yoksa 100lük debriyajlı alıp vergidenmi kurtulsam karar veremedım birde 100lükler çok titriyor diye duydum bunun bana eksisi nedir? birde ben motora daha çok iki kişi binicem bu 100lüklerde sorun çıkartırmı 100lükle ilçeden ilçeye gidicem 25 dakika sürücek yolculuk ve iki kişi gidicez 100lük yolda sorun çıkartırmı? birde bi kaç yerde gördüm benim boyum şu kadar kilom bu kadar hangi motoru almalıyım vb. ne demek oluyor? cevap alırsam çok sevinirim iyi akşamlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:30 ----------

ustam o bütçemi aşar :D

tüm sorularınızı cevaplamaya calışacağım

1 100'lükler çok titriyor diye bir şey doğru olamaz mantıklı değil 125'daha güçlü :silent:

bunu diyen büyük ihtimalle cupların titrediğini kastetmiştir

2_image_for_silan_5356541_580x435.jpg

bunları yani

2 125'liklerin vergisi yılda 110tl siz karar verin amma

25cc fazlalık için 110tl verilmez her yıl cg lerde çok farketmez zaten hız
--spoiler--
::winkwink motoru 100'lük alın canınız isterse oynattırıp 150'lik falan yaparsınız özellikle cg'ler bu işe uygundur ::winkwink
--spoiler--

3 100'lük motor 2 kişiyi çok kolay çekmez :cat:

4 boy kiloya göre motor almak şu demek oluyor

sen 2.metre boyunda olsan şuna kolaylıkla binebilir misin?

125rtakik.jpg

zor olur

o yüzden uzun kişiler cross tercih eder -çünkü yerden yüksek boy uzunluğunu telafi edebilir-

1000x1000_02a893cbdc2bb191495c85a408751b0b.png

F54

Ybr iyidir inceden öğrenirsin modele takılma motorda sıkıntı yoksa Çinli nin suyunu sıkar ybr

peki benim boyum 1.82 ne yapmalıyım ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------

birde bu vergi yılda ikiye bölünüyor değilmi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar