Bize diyecek bir şey bırakmamışsınız.İşte avrupa ocaktan itibaren abs siz motor sattırmayacak.Motorda abs olayı yeni bir şey de değil.Dediğiniz gibi büyük cc leri kime satacaklar o zaman.250 cc de abs vergi nisperten duşük oladugundan 1750 tl lik abs 1000 lira civarlarına iniyor. Hondanın cbr250 yi yıllarca abs siz getirmesi tüketiciye attığı en büyük kazıklardan biridir.
Yamaha da aynı bok. PCX le Türkiyede mücadele edemeyeceğini bilen yamaha Nmax125 i abs li getiryor ticari kaygıdan dolayı. Ama 3 kuruşluk ABS yi 250cc sport segmentinde 15 bin parasını aldığı müşterilerin güvenliği için opsiyon olarak bile sunmuyor. Yine ticari kaygı, abs ucuz sonra büyük cc leri kim alır kaygısı...
tüketici olarak akıllı olamak yüksek fiyatları ve ticari hesap içinde olanları cezalandırırsak kaliteye ulaşacaz. yoksa paranla rezillik:farao:
parasıyla kendini düzdüren tek milletiz...
Arkadaşlar r25'in abs'lisinin ne zaman geleceği ile ilgili bilgisi olan var mıdır?
Yamaha Türkiye'ye mail attım cevap gelmedi.
Abs için mi sordunuz yoksa normal r25 için mi?1 saat önce kardeşler e telefon ettim en iyimser 2 ay dediler ve fiyat artışı bekleniyormuş. yetiştiremiyorlar motoru dediler. :cat:
allahım yarabim ne garip insanlar var sen mondialın kampana frenini kullandında yamahanın frenlerini mi beğenmiyorsun ?? birde abs için ağlayanlar var onlara hiç lafım yok zaten.
saygılar snapy x
Teşekkürler.2016 da %100 gelir.Çünkü motorlar avrupa tarafından geçiş yapıyor.Ee avrupa da abssiz motor sattırmayacak.Bakalım.Duke veya rc 250 abs alacam yoksa.r25 sordum abs demedim valla
Abs li ne önerirsiniz?ABS siz motora dunya para bayiliyorsunuz ya...
Abs li ne önerirsiniz?
Sadece abs yüzünden 2.el ninja300 düşünüyorum.Vergilendirmesi 2 kat olsada abs'nin önemli olduğunu düşünüyorum özelliklede önünüzdeki absli araç zart diye durduğunda arkadan patlatmamak için(otobanda Başıma geldi 1 m kala zor durdum aklım uçtu).