Stunt İstanbul 600RR

abi, karşıdan çekilmiş daha güzel video yok mu ?

adam,kask ve direksiyondan başka birşey gözükmüyor..

bu stuntcılar neden sadece kask ve eldiven takıyorlar vizyon mu böyle?

Kisisel tercih saygı duymak lazım kafayı korumaya alıyorlar nihayetinde :)

İlaveten yapılan seyler cok profesyonel tebrik ederim. Video ceken ve editleyen biri olarak konusuyorum, tum videoyu mounted sekilde cekerek bogmussunuz biraz. DSLR destekli dıs cekim de eklense tadından yenmez :cat:

Stuntcıların tarzı bu şekilde rahatsız olduysanız yorum yazmayın.Gerçekten merak dan soruyorsanız ayrıntılı cevabı konuyu açan arkadaş verecektir.

Bu sekilde bir tarz yoktur.Kisisel tercihe baglı olarak sadece kask takılabilir ve hatta hic bir koruma takılmaz. Ben size full koruma stunt yapan bir cok adam da gosteririm korumayı bırak t-shirt giymeyenini de. İlaveten savunmayı konu sahibi arkadas yapsın siz neden gider yaptiniz anlamadım.

Stuntcıların tarzı bu şekilde rahatsız olduysanız yorum yazmayın.Gerçekten merak dan soruyorsanız ayrıntılı cevabı konuyu açan arkadaş verecektir.

sananeki yorum yazarım yazmam düzgün bir soru var orda senin biryerine dokunmuşki atar gider yapıyorsun, full koruma birsürü stunt yapan var denildiği gibi bir tercih bu , bu arada benim ayagım kafamla aynı oranda değerlidir sizler içinde öyle olmalı..

Yine gökyüzü yine toto izledik :)

Kasıtlı olarak yapıyorsun bence :mrgreen:

Videolarının tamamı öyle çünkü.

bildiğim kadarı ile foruma legal olmayan tarzda videolar eklemek yasaktı

stunt yapanların koruma kıyafetlerini tam giymeme sebeplerinden biriside hareket rahatlığından dolayı
korumalar belli hareketleri kısıtlıyor veya zorlaştırdığından ötürü tercih edilmiyor
fakat cross kıyafetleri ile yapılabilirdi bu iş :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar