Honda cbr125 yamaha ybr125 honda cbf 125

1500 2000 en fazla 2500 arası grenajı geniş süper sport tarzlarında baba yiğit motor düşünüyorum.2 kişi rahat çekecek yokuş çıkabilecek ve yokuş kalkışlarda zorlanmayan tercihen arka teker kalın olan. Düşündüklerim Honda cbr125 yamaha ybr125 honda cbf 150 görünüş çok önemli motor parçaları fiyat bakımından hangisi daha Ucuz hangisi uzun yola gider. Daha yeniyim siz değerli üstatlarımdan bilgilerinizi eksik etmemeniz temennisi ile teşekkürlerimi sunar ve sizleri dinlemekteyim

İstediğim görünüş model o kadar önemli değil

http://g02.s.alicdn.com/kf/HTB1yROEHFXXXXb6XFXXq6xXFXXXe/sport-motorcycle-with-150cc-200cc-250cc-engines.jpg

http://i.ytimg.com/vi/oO0J_GvgxDM/maxresdefault.jpg

Öncelikle selamlar
Konuyu biraz hortlatmış gibi olsamda yazayım o fiyata dediğiniz motorları bulamazsınız ayrıca ybr de cbf de ss motor değildir. Cbr 125 ss bir motordur uzun yolda tek kişi ile idare edebilsede iki kişi tam bir eziyettir ybr ve cbf iki kişi çekme konusunda rahattır ama uzun mesafeyi bilemeyeceğim ve ayrıca ilk motorlarda görüp beğendiğini alacağına gerçekten işine yarayanı almak en mantıklısı. Ama dediğim gibi o bütçe ile dediğin motorları alamazsın.
Saygılarımla

Bütçe çok düşük o fiyatlara cbr bulamazsın. Mondial vulture, drift veya roadracer bak görünüşleri fena değil.

zaten şimd almıyacağım kışın motor fiyatları düştüğü için bu fiyatlara alınmaz mı ve sahibinden.comda 2000 3000 arası dünya kadar motor var

herkese selamlar forumda yeniyim
arkadaşla aynı durumdayım 2500-2700 arası bütçem var görünüşü ve kaliteleri itibariyle cbf yada ybr almayı düşünüyorum
sahibnden.com da bu fiyatlara güzel cbf ybr hatta cbr var ..tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirmi acaba bu motorlar arızalımıdır

başlangıç motorum olacak ve kısa mesafelerde keyif için hız yapmadan kullanıcam . .bu ay içinde almayı düşünüyorum

yardımcı olursanız çok sevinirim .teşekkürler

yaş.23 boy.1.80 kilo 74 :))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende sizinle aynı durumdayım :) çok bilmesemde 2500 tlye cbr ya ybr gibi motorları bulmanız zor olacaktır diye düşünüyorum, mondial drift ya da Skyjet SJ-150-23/F5( cbr çakması) gibi motorlar düşünebilirsiniz tabi yine de karar sizin. Bilmem ne kadar faydalı olur ama bu da benim konum göz atarsanız belki birkaç konuda cevap bulabilirsiniz
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/150566-cok-kararsizim-lutfen-yol-gosterin.html

eyvallah kardeş bütün konuyu okudum ve apache diye bir model dikkatimi çekti tam cbf yada ybr alıcam derken onuda düşünmeye başladım
görünüşü gayet iyi fiyatıda ..burdan APACHE kullanan arkadaşlara sesleniyorum 2.eli nasıldır iş yaparmı veya elinde temiz olan ve satmayı düşünen varmı
istanbul anadolu yakasından

eyvallah kardeş bütün konuyu okudum ve apache diye bir model dikkatimi çekti tam cbf yada ybr alıcam derken onuda düşünmeye başladım
görünüşü gayet iyi fiyatıda ..burdan APACHE kullanan arkadaşlara sesleniyorum 2.eli nasıldır iş yaparmı veya elinde temiz olan ve satmayı düşünen varmı
istanbul anadolu yakasından

Apache sağlam dayanıklı sorunsuz bir motosiklet fakat titreşim ve 2. eldeki zayıflığı alırken düşündürüyor. 2011 yılında sıfır almıştım şuan 93bin km de hiç motor açılmadı taş gibi :D Kuryelik falanda yapmadım sadece gezi genelde istanbul antalya arasında. Sağlamlığına kimse bişey diyemez bence

Apache sağlam dayanıklı sorunsuz bir motosiklet fakat titreşim ve 2. eldeki zayıflığı alırken düşündürüyor. 2011 yılında sıfır almıştım şuan 93bin km de hiç motor açılmadı taş gibi :D Kuryelik falanda yapmadım sadece gezi genelde istanbul antalya arasında. Sağlamlığına kimse bişey diyemez bence

ilk defa motor almak çok zor birşeymiş helede bilgisiz olunca :)
insanın kararı kolay değişiyor ,şimdide fiyattan dolayı 2.el drift almaya karar verdim 2 haftaya motoru alıcam biraz daha para bulursam apache ye dönebilirim :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar