Büyük kedilere destek

Kevin Richardson diye bir adam güney afrikada bir parkı işletmeye çabalıyor.Aylık 20K dolar gideri olan ( en az ) parkın işletilebilmesi için her yerden destek bekliyor. ( gidip ziyaret ederekten daha anlamlı bir destekte bulunabilirsiniz :) ) Belgeselleri izlerken rastgeldiğim bu aslanların kankası ( sırtlan vs de var ) insanın youtube kanalına üye olarak tan destek olmak istermisiniz ?

https://www.youtube.com/user/LionWhispererTV/videos

teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:42 ----------

Kevin'in aslanları özellikle erkekleri sevmesine hasta oldum - oh my boyyy, come on boyyyyy... derken kedi arıyorum oda da.

Facebookta paylaşımımıza gelen her beğeniye 2 lira, her yoruma 3 lira, her paylaşıma 5 lira facebook veriyor diye çığıran abilere haber vermek lazım. Destek olurlar :cherry:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ben maaşlı iş buldum, geçim zor

iyide benim mevzu ile ne alakası var ? link orada - videolar da da ingilizce mesajı kendisi veriyor. ingilizcen varsa anlarsın.

sayfa benim değil bir şey değil - illa ki sulandıracak bir mesaj atmak istiyorsanız arar bulur o tarz başlık açardım - geydirirdik bir birimize.

maaşlı iş ne arkadaş ya ? umarım sigortası falanda vardır :)

Youtube abone ve beğeniye göre sayfa sahibine para veriyorda. Youtubeden gelecek olan para bu adama yeter mi bilinmez :silent:

Bu arada bu adamın belgeselleri hala devam ediyor muki NatGeo'da? Lion Rangers diye geçiyodu program sanırım.

Sanırsam devam etmiyor. Artık az buz ne gelirse diye bakıyor olabilir.

iyide benim mevzu ile ne alakası var ? link orada - videolar da da ingilizce mesajı kendisi veriyor. ingilizcen varsa anlarsın.

sayfa benim değil bir şey değil - illa ki sulandıracak bir mesaj atmak istiyorsanız arar bulur o tarz başlık açardım - geydirirdik bir birimize.

maaşlı iş ne arkadaş ya ? umarım sigortası falanda vardır :)
Gerilmeyin abi bu kadar :) şahsınıza bişey demiyorum. Ne olmuş espiri yaptıysam :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar