Ekipmanın önemi (Korumalar olmadan kaza yapanlar bakabilirler mi)

Kaza yapan abilerim kardeşlerim öncelikle geçmiş olsun sizlerden bir ricam olucak kaza sonrasında kolunuzdaki sıyrıkların vs. fotoğrafını çektiyseniz bu konuda paylaşır mısınız?
İnsanların koruma ekipmanlarına bakış açısının değişmesi lazım aileme mont aldırmak istiyorum ama sadece hava olsun diye istediğimi sanıyorlar

gereksiz konu

merak eden google'da fazlasıyla bulabilir motora yeni sevdalanan insanların şevkini kırmaktan başka bir işe yaramaz hele anne ve babalar buralara bakıyorsa çok daha kötü..

üstelik emin olun çoğu mide bulandırıcı oluyor.

Motosiklete ekipmansız binilmez(nokta)

binenler her şeyi göze almış demektir.

hsk

Bak bu benim bacağım ve hızım sadece 30km falandı.Bende çok mühim birşey yok,lakin arkadaşın lifler atmış yakında ameliyata alacaklar.

VLARYP.jpg

Aklıma Gelse Çekerdim.Her Gün Mont Giyen Ben,Sağolsun Çalıştığım Firmanın Yazlık Mont Vermemesi İle Kışlık Montlada Yazın Çalıştığım Bir Gün Sıcaktan Bunalmış Bir Şekilde Çıkardım.Çıkarmasaydım Keşke Çıkarmamla Kaza Yapmam Bir Oldu.Kolum Boydan Boya Asfaltta Sürüklendi.Acısı Çok Farklı Birşey.Kısaca Ekipman Olsa Kalkar İşime Devam Ederken,15 Gün İzin Aldım.Kesinlikle Hertürlü Korumayı Giyerek Motosiklete Bininiz.

Ağız burun bir tarafta, kollar-bacaklar kemiğe kadar inmiş... Genel manzara bu oluyor.

Ekipmansız kullanan insanlar görsün ki ekipmanın önemini anlasın. harung insanların hevesi kaçmasın diye ekipmansız kullandıklarında başlarına gelebileceklerin örneklerini görmesinler mi?

ben atmiyorum bro atinca milletin ici kotu oluyo sonra konuyu kitliyolar :D

Yașını bilmiyorum belki de konuyla alakasız ancak eğer ehliyetin varsa 17 yasinin üstünde genç bir bireysin. Sana tavsiyem ailene aldırmak değilde kendin kazanıp alman. He ailenin durumu cok iyidir bunca sene boyle gitmistir bisey diyemem. Benim ki sadece bir öneri.

Affiniza siginarak midesi hassas olan bakmasin daha yenidir 1 2 saat olmadi duseli bugunden itibaren EKIPMANSIZ OLMAYACAGINI DENEME YANILMAYLA OGRENDIM
Keske diyo insan ama keskelerle karin doymuyo tabi
SADECE KASK YETMEZMIS AGA EL KOLDA LAZIM INSANA !!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar