selam arkadaşlar bende pcx 150 almayı düşünüyorum ev kayaşehir iş levent de yolda sıkıntı yaşarmıyım acaba?
cazip gelen yanı yakıt ama tem de problem yaşarmıyım bilemedim.
merhaba,bende kayaşehirdeyim aynı şekilde beşiktaş'a gidip gelmek için pcx düşünüyorum ama 125 mi 150 mi?karar veremiyorum tem sabah aksam tıkalı oldugu için 125lık de yeterlı olur düşüncesindeyim
Merhaba agalar; lastik konusundaki sikayetlerin abartili olduguna katiliyorum, motor kullanmayi hiç bilmeyen kişi için bu uyari yapilabilir ama bir motorcu zaten motorun sınırlarını bilir. Ben de pcx 150 sahibiyim ve 4000 e yaklaştı motor ve yağmur çamur demedim kullandim. Lastikleri tanıdığım için frenajimi, virajimi ona göre ayarliyorum. Hamdolsun sıkıntı da çıkarmıyor. 10.000 devirmeden bu lastikleri de çöpe atacak değilim.
Agalar birkaç konu soracağım sana; motor 110 civarinda kesiciye giriyor ama sen 120 olarak belirtmişsin bi yanlislik olmasin?
Ayrıca 4000 bakimini nerede yaptin neler yaptilar paylasirsan sevinirim. Selametle...
Ben değiştirmeyeceğim dün sıfır km pcx aldım tüm aksesuarları da taktırdım. Lastik almayacağım. Bu kadar mühendis bu kadar kötü bir lastik üretemez üretse satamaz, satsa Honda kullanmaz. 200 km istanbul şehir içi ve otobanda ani fren yaparak, kavşaklara yatarak, sertçe arka freni kazıklatarak, mazgallara çapraz girerek denemeler yaptım. Hiç bir sıkıntı görmedim. Kesinlikle IRC ile devam edeceğim. 5000 km sonra 120 arka teker olacak şekilde michelin city grip alacağım. Yıllarca çin malı çeşitli motorsiklet ve lastik kullanan birisi olarak, hondanın kalitesi ve frenleri düzgün kullanımda bu lastikler hiç sıkıntı çıkarmaz. 21 senedir motorsiklete biniyorum. Yazık kazandığınız paralara, yepyeni malzemeyi çöpe mi atacaksın yazık. Tamam keske michelin ile gelse Türkiyeye ama maalesef bu şekilde geliyor.
Sevgiler.
Kesinlikle katılıyorum hiç sıkıntı yok. sonuçta bu bir scooter , bir Racing motorsiklet değil. ben ilk aldığımda ince bir Zımpara vurdum 10 numara oldu.Merhaba agalar; lastik konusundaki sikayetlerin abartili olduguna katiliyorum, motor kullanmayi hiç bilmeyen kişi için bu uyari yapilabilir ama bir motorcu zaten motorun sınırlarını bilir. Ben de pcx 150 sahibiyim ve 4000 e yaklaştı motor ve yağmur çamur demedim kullandim. Lastikleri tanıdığım için frenajimi, virajimi ona göre ayarliyorum. Hamdolsun sıkıntı da çıkarmıyor. 10.000 devirmeden bu lastikleri de çöpe atacak değilim.
Agalar birkaç konu soracağım sana; motor 110 civarinda kesiciye giriyor ama sen 120 olarak belirtmişsin bi yanlislik olmasin?
Ayrıca 4000 bakimini nerede yaptin neler yaptilar paylasirsan sevinirim. Selametle...
hayırlı olsun,Merhaba arkadaşlar, bende geçtiğimiz hafta başı pcx 150 mi aldım, ilk uzun yolumu da yaptım 280 km civarı konforu güzeldi yormadı diyebilirim fakat yol bilgisayarı 2.9/100km yi gösterdi. Hep tam gaz geldim. 112 km/h da hız kesici devreye giriyor bazen ihtiyaç duyuyorsunuz 120-130 lu hızlara araç sollarken sol şeriti uzun süre işgal etmemek adına. Herkeze hayırlı sürüşler dilerim.