- Konu Yazar
Cbr 125 irc lastıkleri mevcut bugun sakaryanın hendek ilçesine çıktım mala almaya hastanenın onunden döndüm 1 den 9k devire geldim sonra 2 ye atarken attım ara gazda verdim ama yol saga dogru azıcık eğimi var bende yardırdım tam boyle egımın ortasında motorun arka tekeri bir kaydı
ama ilkkez öyle kaldı ben gaz vermeye devam ettım bı gazı kestım baktım hayla kayıyor bastım gaza devir kesiciye girdi ben gazı verınce sonra ortaya aldı duzeltı bı sola attı durdurdu duz bu arada karsımdakı park etmıs arac arabasıının kapısının onunde duruyordu kapısı acıktı korkudan adam benım arkaya gelince teker kapısını kapatıp ıceri girdi bunuda gördüm
irc kötü lastik bunu biliyorum ama bu irc yi nasıl ısıtıcagız bilginiz varmı abilerim lastiği değiştirmeyi düşünüyorum ama pilot street i gördüm ınternette 600 tl yazmıstı çifti hangi markayı ve modeli tavsiye ediyorsunuz ama şöyle bişey var bizim köyde çakıllı yol var asfalt cok yok yarılmasın
irc kötü lastik bunu biliyorum ama bu irc yi nasıl ısıtıcagız bilginiz varmı abilerim lastiği değiştirmeyi düşünüyorum ama pilot street i gördüm ınternette 600 tl yazmıstı çifti hangi markayı ve modeli tavsiye ediyorsunuz ama şöyle bişey var bizim köyde çakıllı yol var asfalt cok yok yarılmasın