Uzun süre incelediğim, görünüşüne hasta olduğum, sırf ABS'li versiyonunu bulamadığım ve çok çok temiz VN 800 Classic denk getirdiğim için alamadığım bir motor Vulcan S. Bunu iilk gördüğümde teknoloji, gelenek ve geleceğin buluştuğu bir tasarım hissi vermişti. Çok beğenmiştim. (Halen de çok beğeniyorum.)
Yeni başlayan arkadaşımızın tespitine katılmıyorum. Denedim, sürdüm. Gayet yerinde bir gaz tepkisi var. Gazı açınca gayet atak. Fakat bu durum örneğin bir MT-07 seviyesinde ya da KTM'lerdeki gibi değil. Gazı açıp kapamalarda insanın içini dışına çıkaracak kadar sert tepki yok. Bu algı sanırım ilk motosiklet olarak edinen arkadaşımızın gaz kontrolünde tecrübe edinmesiyle değişecektir.
"Vulcan" adnın kullanılması aslında V motor olmamasına karşın bu aletin yeni model Vulcan'ları anımsatan ama daha küçük ebatlardaki şase ve tasarımdan ileri geliyor sadece. VN 800 - VN 900 torku /sesi yok. Uzun yolda da abileri kadar rahat olduğunu sanmıyorum. Fakat şehir trafiğinde inanılmaz dengeli, diğer Vulcanlar'dan hafifliği kendini belli ediyor. Ki cruiser tarzı motosikletlerde ağırlık merkezi nedeniyle zaten şahsen Shadow'da olsun VN 800'de olsun tecrübesiz biri olmama karşın hiç ağırlık sorunu yaşamadım. Görece park ettikten sonra duruma göre geri çıkarken kalf kasları ağır motorlarda fazlaca zorlanabiliyor.
Naked motorda kullanılan, paralel çift silindirli bir motorda cruiser tasarım ve oturuşla bence nefis bir melez. Sürerken ve seyrederken malzeme ve işçilik kalitesi tatmin ediyor. kaslı cruiser görünümüne karşın son derece kıvrak, kent trafiğine uyumlu.
Ustalar mazur görsün. Benim kanaatim trafiğe kapalı alanda yeterince (gerçekten yetecek kadar uzun süre) frenleme, dönüş vs. çalışılıp eğitim alınırsa, ayrıca otomobil - bisiklet tecrübesi varsa ilk motor olarak alınabilir. Oturuş rahatlığı vs. mükemmel. Fakat acemilik edip yatırılırsa hakikaten yazık olur, insan üzülür. Bu nedenle bir süre başkaca ucuz motorla vitesli motosiklet tecrübesi yaşayıp öyle almak daha makul olacaktır.
Şu an alır mıyım? VN 800 Classic'in V motorundan gelen torku, sesi, tasarımında otoyolu dolduran heybeti, seyahat konforunu düşününce sanırım almam. Bir sonraki motorum da sanırım VN 900 yahut muadili V motorlu yeni bir alet olur.