ses benimkindede var. servise söyledim eğer anormal bir durum varsa düzeltin diye. servis dediğin gibi boşluklu bırakıyor.kış gelince gidip özel bir servise ayarlatacam garantisi felan umrumda değil. bir yağ değişimine 70 tl isteyen servisten garanti ye iş düşse bile kapı dışarı ediliriz
Ben bu gün tekrar gittim servise ve bana söylenen aynen şu oldu "şimdilik pek birşey yok ses iyice artınca gel söküp garantiye gönderelim". Böyle birşey olabilir mi ya. Ben motor zarar görmeden sorunları gideryim diyorum adam bana bu daha bozulmamış bozulunca gel diyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:57 ----------
Hayırlı geceler arkadaşlar. Bugün motoru tamirciye verdim ve bütün bakımlarını yapmasını istedim subap bile ayarlıyıver dedim. Akşam aldım motoru neyse şimdi arkadaşlarla kafeden geldik. Motoru dinledim bi gece sessizliğiyle motordan boşta iken veya debriyaj sıkılı iken düşük süratta çay karıştırırken gelen ses gibi dırık dırık dırık ses geliyor. Sizce ne olabilir tekrar ustaya götüreyim mi motoru ?
Bende o sesten şikayetçiyim fakat çözüm bulamadım. Eğer çözüm bulursanız bize de haber verin lütfen