Mondial xTreme Max mi? Kuba Black Cat mi?

Merhaba, başlıktaki gibi soru net.
Lütfen yamaha vs. önermeyin herkesin gücü kendisine yeter bizimki de bu.
Çin motorlarından önerisi olan olursa buyursun.
ben ikisi arasında kararsızım sizce ne alayım arkadaşlar
Araç ikinci el olacak ve
ilk kross motorum olacak 173/54kg.:king:

Son düzenleme:
Şahsen kullanmadım ama kullanan arkadaşlardan duyduğum kadarıyla söyliyim extrem max diyorum.

kardeşim bende çarşamba gunu xtreme max aldım n11.com dan yarım elimde olucak sana tavsiyem xtreme max kucayla arasındaki tek fark 150cc olması ve daha ucuz ikiside çinli sonuçta ama yinede kendin bilirsin motor gelince daha ayrıntılıda yazabilirim

kardeşim bende çarşamba gunu xtreme max aldım n11.com dan yarım elimde olucak sana tavsiyem xtreme max kucayla arasındaki tek fark 150cc olması ve daha ucuz ikiside çinli sonuçta ama yinede kendin bilirsin motor gelince daha ayrıntılıda yazabilirim

İnternetten motor almak mı :sunny:

Edit : Daha doğrusu n11'den

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
extream max kullanan birisi olarak kesinlikle mondial.şu anda hevesimi aldım ves sattım. şaselerini incele hangisinde mühendislik var görürsün. kuba onun yanında bildiğin takoz.yedek parça ve servis olayında kubaya fark atar.uzun yola dahi gidebilirsin. arkadaşın biri bu motorla geziyor en son fransadaydı.
bu da motorun orjinali..http://zongshenmotor.com/?q=node/955

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Mondial xTreme Max derim.2.eli çok daha haraketli ve çok daha fazla 2.el seçeneği var.Kuba'dan daha önce piyasaya çıktı az buçuk Çin kros motorları arasında kendini kanıtladı.Yedek parça sanırım Black Cat'a göre daha bol olması gerekli.Bir kere turlama imkanım olmuştu sürüşü fena değil gibi.Cruiser'dan inip crossa binince biraz acayip gelmişti.:)

İnternetten motor almak mı :sunny:

Edit : Daha doğrusu n11'den

evet sinan151 n11.com dan aldım balcı avm den geldi motor toplam 3850 tl ye aldım guvenli olduğunu düşünüyorum ankarada oturuyorum istanbuldan buraya kutu halinde gelip ankaradaki herhangi serviste birleştiriliyor yarın teslim alıcam inşallah motoru :)

valla ben xtreme maxı aldığımdan beri ugrasıyorum.sansım yok galiba anlamadım gitti.işten anlamasam maasım sanayiye yetmezdi.halen uğrasıyorum.amortisörlerden kurtaramadım kendimi.ikidebir keçe patlıyor.arka dişli jant göbeğinden kırılıyor.sıfır jant aldım yine kırıldı.

evet sinan151 n11.com dan aldım balcı avm den geldi motor toplam 3850 tl ye aldım guvenli olduğunu düşünüyorum ankarada oturuyorum istanbuldan buraya kutu halinde gelip ankaradaki herhangi serviste birleştiriliyor yarın teslim alıcam inşallah motoru :)

İlginç geldi banada. Ankara'da yokmuydu pahalımıydı bilmiyorum ama gelince fotoğraf çekip bir başlık açarsanız güzel olur bence.

Bu eleman 2 gundur ortak ip uyarısı alıyor.Sonuncuyu sefakoy diye bir kullanıcıyla aynı ip ye sahip oldugu icin aldı.Merak ettigim bastırılmıs femine duyguları mı var, trolmu yapmak istiyor yoksa soru bi bayandan geldiginde daha fazla cevap alacagını dusundugu icin mi boyle bir yola basvurdu.Hadi bunu bana biri aciklasın :)

Bide utanmadan Selin'in resmini koymus :p

Bu eleman 2 gundur ortak ip uyarısı alıyor.Sonuncuyu sefakoy diye bir kullanıcıyla aynı ip ye sahip oldugu icin aldı.Merak ettigim bastırılmıs femine duyguları mı var, trolmu yapmak istiyor yoksa soru bi bayandan geldiginde daha fazla cevap alacagını dusundugu icin mi boyle bir yola basvurdu.Hadi bunu bana biri aciklasın :)

Bide utanmadan Selin'in resmini koymus :p

http://www.motosiklet.net/forum/cok...adli-kullanici-icin-coklu-uyelik-uyarisi.html

http://www.motosiklet.net/forum/cok...adli-kullanici-icin-coklu-uyelik-uyarisi.html

dikkatinizden kacmamıs :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar