İki Motorlu Çarpıştı

KASK OLMADAN MOTOR KULLANMANIN KÖTÜ YANLARI
ybr elektrikli ile çarpışıyor,motorcu fırlayıp direğe kafasını çarpıyor artçıda fırlıyor o yerde hareketsiz kalıyor,elektriklinin ayağında baya bir derin sıyrık var....ALLAH yardımcıları olsun :(
ipRMEwp5j

eyVWxldej

iphNP5wMj

f0kTq8Ttj

ipy6vX9bj

p5KMD7NTj

p5n1zdZmj

ulan millet beni çıldırtıyor sana ymeın edıyorumya . kasksız ekipmansız motora binilirmi ulan mal .

bu insanların maddi durumundan değil akılları yetmiyor sanırım kask almaya çevremdekilerin çoğuda böyle kask takın diyoruz dinletemiyoruz geçmiş olsun

üzülüyorum böyle anları gördükçe, şanslı yinede yaşıyor.. kendi kafasını minimum 300TLlik bi kasktan aşağı görüyor ne diyelim.

Antalya sıcağını bahane ederek kask yok ekipmanı biktiret o tramvay yolundan da gidersen olacağı o !!

Geçmiş olsun

bu insanların maddi durumundan değil akılları yetmiyor sanırım kask almaya çevremdekilerin çoğuda böyle kask takın diyoruz dinletemiyoruz geçmiş olsun

maddi durumu yetmiyor diye bir şey yok, ekipmanını toparlayana kadar binmeyecek o zaman. Dünya kadar kaza oluyor hiç mi ibret alınmayacak.
Ekipmansız binilmesine karşıyız.

her gördüğümü uyarıyorum sıcak diye aldanma hayatını tehlikeye atma diye fakat gençler dinlememekte inat edip kasksız ekipmansız deliler gibi gidiyorlar yolda yazık

Ne oldu elektrikli motor diye ekipman giymezseniz gelir tepenize biri cikar.. hani yavas aletti..

Sigara içip kanser olana, alkol alıp kaza yapana, kasksız düşüp kafasını kırana acımayacaksın!

Antalyada her 3 motordan birinde kask yok zaten. Ekipmansızlık yetmiyor birde tranway yolundan gidiyor. Kendi kuyusunu kazmış adam.
Yinede Allah acil şifalar versin.

Antalyada her 3 motordan birinde kask yok zaten. Ekipmansızlık yetmiyor birde tranway yolundan gidiyor. Kendi kuyusunu kazmış adam.
Yinede Allah acil şifalar versin.
3 motordan üçünde de kask yok. Ben alanyaya tatile gittim 1 haftada anayollarda bile bir tane kasklı motorcu görmedim. Gördüysem de yüzde 1'i geçmez.

Motosikleti
Rsv4+D250
arkadaşlar bu kazanın nasıl olduğunu kaza yapan iki vatandaşa ne olup bittiğini kimse merak etmiyor mu? nedir adamlar kask takmıyor diye bir vatan haini ilan etmediğiniz kaldı anasını satayım tamam kask takılmalı ekipman giyilmeli çok önemli ama bu insanlar hepsi hastanelik durumda hiç düşünen yok!

Kask, mont, pantolon giyseydi, motosikletten düştüğü gibi kalkar, hemen kenardaki kafede soğuk bir şeyler içer de kendine gelirdi, oksijen maskesiyle değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar