videoyu sabırla bekliyorum
selamlar arkadaşlar, siteye yeni üye oldum. öncelikle herkese merhaba demek istiyorum.
Bende yeni bir TNT 250 kullanıcısıyım.
Nerde herkes yok kaybolmuş bu insanlar gelinde tnt 250 yi eğriye doğru anlatın dinliyelim.
bence cok para
bu paralara zaten japonlar var iken neden servisi kamyon kamyon yedek parcası bulunan motosikletlere yönelmeyeyim ki?
fiyat uygun olsa pulsar gibi
pulsarda fiyat konusunda bkunu cıkardı o da ayrı konu
Motosikleti alanlara kazasız,belasız,keyifli sürüşler diliyorum.
Ayrıca motosiklet hakkında görüşlerinizi bizlerle paylaştığınız için de teşekkür ediyorum.
Bayi indirimden haberi olmadığını söyledi acaba indirim bitti mi ?
Sizlere tekrardan kazasız sürüşler dilerim, tadını çıkarın
Ben sizleri severek takip ediyorum, sizlerde gördüğüm kadarıyla motorunuzdan keyif alıyorsunuz o nedenle insanların bilinçsiz yorumları sizleri yıpratmasın..
hepinizden Allah razı olsun, darısı başınıza
henüz uzun süreli kullanamadım, ilerleyene günlerde detaylı anlatırım inşAllah
bir risk aldık ancak bu konuda yapacak çok şey yok
akıllı ağzım gözüm diyene kadar, deli çocuğunu everirmiş
şimdilik izlenimlerim:
güçlü fakat uysal, bir hyosung ataklığı yok. karakteri böyle
ağır fakat dengeli
frenler güzel, lastiklerin kavramasını henüz kritik test edemedim ama ilk intibam iyi
7-8 binden sonra ayaklığa biraz titreşim veriyor lakin gidonda öyle bir his yok
şürüşü keyifli
çok detay var, araba gibi, hepsini öğrenemedim henüz, çok ta hoşlanmıyorum bu durumdan
çok önemi yok ama albenisi çok yüksek, canlı görenler resimlerine göre çok daha fazla beğendiler
acelem yok diyenler biraz daha beklesin, bi 2000 km yaptıktan sonra her şeyiyle anlatırım inşAllah
bu arada tnt 25 in hindistanda video incelemesi yayınlandı 1 hafta önce, piyasaya sürülüyor galiba
Aynen öyle karşılaştırmalı yorumun çok önemli.bu arada Ankara'daki bayiye geçen ay gitmiştim 2 tane tnt 250 vardı bugün uğradım hepsini satmışlar.
Merhaba arkadaşlar, aslında aranızda yeni değilim sürekli takipte de olsam yazışmam olmadı. Benelli konusuna gelince fuara geldiği günden beri gözde motorum olup, araştırmadığım yanı kalmadı. Sayfanızı açıldığı günden beride takipteyim, en gereklisin den, en gereksizinine kadarve KTM Duke 200 ümü satıp bende benelli ailesine katıldım hayırlısı ile daha motorumu teslim almadım teslim aldığımda resim ve bilgi paylaşımında elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.
Bu arada aranıza Bursa/İznik den katılmaktayım. Herkese kazasız, belasız sürüşler dilerim.