Teri dışarı iten şu malzeme iş görürmü?

Malum sucuk gibi oluyoruz, özellikle klimalı bir ortama girdiğimde sırtım tutuluyor.. sizce böyle bir ürün iş görürmü? yada tavsiyeler

http://www.decathlon.com.tr/teri-dar-atan-erkek-kardiyo-tiortu-koyu-gri-id_8311199.html

zoom_86ef8d4d10864c898769a427eb83a1de.jpg

O urunu bilmiyorum ama iclikler cok ise yariyo. Ben kisin giyiyodum kislik iclik ustumden bi cikartiyorum arkasi sirilsiklam olmus sirtimda tek damla ter yok.

Pamuklu aklet kullanmazsan sorun olmaz
Linktekini bilmiyorum ama termaformun akletleri var onlardan kullanırsan ter tutmaz
Ama dış katmanlarda teri hapsetmmemeli
CXANKACX- içlik ıslakken sırtın nasıl kuru olur,bunun özel bir yöntemimi var : )

@oyunageldim valla nasil malzemeden yaptilar bilmiyorum da disi islak ici kuru kaliyo, motorlarda olmayan teknolojileri kullanmislardir belki :D

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Şardonlanmış kumaş kullanıyorlar (yanlış hatırlamıyorsam) böylece sıvıyı dışarı atıp içeri almıyor. bir nevi sübap sistemi gibi demek ki kumaşın yapısı :)

Bugun Decathlona gittim 33 tl ye aldım bakalım yarın test ederim kısmetse..

Bugun 35 km kadar surdum, icime bunu giydim ustume mont.. sonuc harika... eve geldigimde hem atletim su icinde hemde sirtim su icinde oluyordu.. bugun is eskiye gore %80 daha az islakti sirtim ve o pis vicik vicikligi hissetmedim.. buna karsin tshort su gibiydi ama altina gecirmemisti.. iste resmi bunsuz asla cikmam artik..

Not: Koltuk altlarida file arkadaslar..

Son düzenleme:
Çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkür ederim, bende en kısa zamanda gidip kentparktan alayım, sırf ter yüzünden sabahları motorla çıkasım gelmiyordu umarım bu t-shirt çözüm olur.

Motosikleti
Tvs Jupi
Üç dört çeşit kullanıyorum, zamanında dağcılık klubü ile yürüyüşler için almıştım, kesinlikle çok rahat ve faydalı özellikle fileli yazlık mont varsa :)

Bu sefer esim ter kokmamissin hayret dedi ya :) etiketinde ter konusunuda onler yaziyordu..

Nike ın procombat serisinden kullanırım ekseriyetle çok işe yarar. Teri hızlı şekilde dışarı iter çok rahat nefes alır kesimleri güzeldir fit gösterir. Tercih siyahtan ziyade gri renktir. Fiyat 70 ila 100 arasındadır belirtilen marka için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar