Motorlu Genç vs. Atarlı Dayı

aylar önce izlemiştim bunu. motorcu arkadaş yine iyimiş ben olsam döverdim ama doğrusunu yapmış. aracınıza binip gittikten sonra dövseniz de dayak yeseniz de bişey değişmiyor o yüzden en güzeli devam etmek.

Son düzenleme:
Ohooooo Nerede kaldın sen yıl kaç ?
bu motorcu bizden biz küfürlerimizi önceden edip geldik :queen:

Haberlere bile çıktı hocam sen mağarada çok kalmışsın :queen:

Yav arkadaslar yanlıs desenızde ben bunlarla her karsılasıldıgınd ausenmeden hepsının dovulmesı gerektıgını savunuyorum bır defa saglam dayak yedıklerınde motosıkletlere karsı daha temkınlı oluyolar ınanın bana.
bır kaç videom var karsı tarafa agır hasar verdıgım uzerınden bıraz zaman gecmesını beklıyorum ınternete atmak ıcın onları ızleyınce hak verıceksınız

boşverin fikri var beyni yok bunların. bir tokat atarsın ölür mölür (tokatla ölenlerde gördük ) başına iş alırsın sabır çek hareket çek basın gidin beyler malesef hem motosiklet hem bisiklet hem araba kullanıyorum . motosiklet ve bisiklete binince yemediğim korna kalmıyor. arabayı alıp gelirsem alırım façanı diyorum ama kabullendim. korna çaldıklarında bana dönüp dik dik bakıyorum geçene kadar şofore. artık beyinleri yok napalım ülkemiz böyle 3. sınıf bir ülke oldu.cahiller sürüsü!:pr:

Bence Her İki Tarafta Haksız,Yaşlı Amcaya Küfür Etmeye Gerek Yok.O Amcanın Yerinde Dişli Bir Arkadaş Olsa Olay Uzarmıydı Acaba? Frene Bas Yol Ver Gitsin Abi.Zaten Türkiye Genelinde Durum Bu.Böyle Olaylarla Canımızı Sıkmak Yerine Oluruna Bırakmayı Öğrenmemiz Lazım.Gideceğimiz Yere 2 Dakika Geç Gidelim Ama Mutlu Huzurlu Bir Şekilde Gidelm Bence.

explorerdan giriyorum bu arada chrome diye yeni bi tarayıcı çıkmış ona geçmeyi düşünüyorum daha hızlıymış asdqwe :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kuranda geçiyor benzer olay
Hz. Musa bir yumrukta adami öldürüyor

Ufak olaylardan nerelere varıyor mesele
La havle ve la kuvvete illa billah
Guc ve kuvvet ancak ALLAH ın dilemesi iledir demek lazım

EKONOMİ lütfen darılma sadece espri amaçlı :)

1615incid403183.png

ulan dayı kendini rezil ettiğin gibi milyonlarca küfür yedin ramazan ramazan....resmen sabrımı sınadı benim o gün :pr:

o yeşil tişörtlü genç moruğun arabasından indi haberlerde etraftaki kişiler diye geçiyor ama değil araçtan indi..o bile bıkmış adamdan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar