[Konya - MT]

Motoru servise bıraktım fan açmama sorunu oluştu müşür rahmetli olmuş tam hafta sonuna plan yapacakken bahtsız bedevilere döndük ,

bunada şükür bakalım bi kaç saat de olsa gezebiliyorum en azından...
senin motor ne durumda geldimi parçalar?

İyi vakit bulup gidebilmişsin Ilgın'a :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:51 ----------

Yok daha fiyat bekliyorlarmış pazaretsi gelir inşallah çok uzayacak bu gidişte...

İnşallah kısa zamanda çözersin de yaz bitmeden dönersin yollara.

pazar günü sen gittikten sonra bende kapattım dükkânı kaçtım geri eve döndügümde saat tam onikiydi..

dostum biraz önce ada motordaydım senin motoru sordum en az iki hafta diyorlar fabrikadaki parça durumuna göre....

Fan sorunum çözüldü yarın için gezi yapabiliriz :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:56 ----------

:queen::queen:

ben yarın kilistraya gitmeyi düşünüyorum ama tabiki dükkânı kapattıktan sonra vakit bulabilirsem o yüzden planlı hiç bişey yapamıyorum...

İyi vakit bulup gidebilmişsin Ilgın'a :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:51 ----------

İnşallah kısa zamanda çözersin de yaz bitmeden dönersin yollara.
İnşallah valla dört gözle bekliyorum,çok canım sıkılıyor...
pazar günü sen gittikten sonra bende kapattım dükkânı kaçtım geri eve döndügümde saat tam onikiydi..

dostum biraz önce ada motordaydım senin motoru sordum en az iki hafta diyorlar fabrikadaki parça durumuna göre....
Valla benimde ömrüm beklemekle geçiyor,motosikleti bekle parça bekle pfff...

Motorum geldi otobüsle çok şükür.İş yerim belli oldu.TCDD Pınarbaşı istasyondayım.Bosna'ya 8 km Merkeze 35.
Buluşmalar olursa tanışmak isterim.
Motorun bazı parçası değişmesi gerekiyordu MOTOMERT'e gittim.
Bu cumartesi değiştirecem,bakım için başka Honda bayisi varsa bilmiyorum.

Motorum geldi otobüsle çok şükür.İş yerim belli oldu.TCDD Pınarbaşı istasyondayım.Bosna'ya 8 km Merkeze 35.
Buluşmalar olursa tanışmak isterim.
Motorun bazı parçası değişmesi gerekiyordu MOTOMERT'e gittim.
Bu cumartesi değiştirecem,bakım için başka Honda bayisi varsa bilmiyorum.

hoşgeldin merkeze çok uzakmışsın görev neydi?
benim teyzeoglu horozluhan geçidinde çalışırken onun yanına gidip geliyordum orası bile uzak geliyordu pınarbaşı dahada uzak...

dün kilistraya gidemedim ama agrısa gittim akşam üzeri vakit bulunca akşama gene karanlığa kaldım tabiki, ama güzel geziydi temiz hava bol gıda bi kaç resim.....
2k10J2.jpg

7bgG6N.jpg

ngMqlN.jpg

08.08.2015 Beyşehir Huğlu arası kask kameramdan yansıyanlar ve motorsiklet kortejinden görüntüler...

Bizim köyün virajları harika gel bizim köyde çalış :)Bosnadan pınarbaşına gelen yol var asfaltı da çok iyi. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar