Kıskanç, Çok Yalan Söyleyen, Sakallı(Yalan yok, çoğumuzun kirli veya gür sakalı var), Esmer(Genetik bozulmalardan kaynaklı sarışın eşrafını görmezden gelirsek türk erkeklerinin çoğu esmerdir.) gibi tanımlamaları kabul ediyorum.
Esmerim, sakallıyım. Sakallı olmanın kötü bir tanım olduğunu da sanmıyorum. Sakal, Esmer insanlara yakışıyor abi. Biz de bırakıyoruz zaten olay bu.
Öte yandan Avusturya'da pek çok insanın Osmanlı hususunda hiçbir şey bilmiyor oluşu beni ciddi anlamda üzdü.
Avrupa'ya asırlarca hükmetmiş, uzun yıllar kara parçası olarak bağlı yaşadığınız bir ülkenin tarihini yüzeysel dahi olsa bilmemek iğrenç birşey.
Biz Fransız ihtilalini derslerde görüyoruz, aynı şey belirli dönemlerde Osmanlı topraklarına dahil olan ülkelerde de olmalı. Yüzeysel de olsa ülke kendi tarihini öğrenmiş olacağından pek bir problem göremiyorum.
Centilmen, Kibar, Yardımsever gibi tanımlamalar da Türk erkeğinin işini bildiğinin kanıtı. Turistler özellikle daha sıcak kanlı olduğu için, türk erkeklerinin yardımseverliğine çabuk kanıyorlar ve Türk 1.raundu almış oluyor. Olay da bu. Aslında çoğu türk erkeği, hedefi kıstırabilmek adına centilmen, kibar ve yardımsever oluyor.
Tabi elin kızı nereden bilsin bizim böyle uçkuruna düşkün insanlar olduğumuzu.
Zira sadece 1 tane ''Şehvetli'' tanımlaması geldi.