Selamün Aleyküm arkadaşlar. Ben geldim

Bugün 0-100 km/s deneme yaptım çok hantal bizim motorlar yaw

pulsarla ayrı dünyaların motoru ama o 8-9 saniyede 100 km'ye çıkarken bizim ağır abi 17-18 saniyede çıkıyor. ikisi de 200 cc. Uçurum var arada. Deneyen oldu mu merak ediyorum diğer SL lerde sonuç ne olacak.
Ayrıca kanalımı da takip etmiyorsunuz :jocolor: neden edilmiyor he?!!
Bugün ki deneme yaptığım link de bu
https://www.youtube.com/watch?v=uqXhgFph-k0 sağlıcakla
Videonu izledim,işin gerçeği sl200 makineyi hangi kullanım için aldın,amacın neydi kavrayamadım..bu motoru keyif için mi aldın yoksa yolda hızlı ve seri gidebilmek içinmi? kanalına ilgi çekmek istiyorsun ama kullandığın motoru yeriyorsun,doğru değil.O zaman içine sinen bir makine al,kullan sonra vlog olayına gir.0-100 km 18 saniyede çıkıyor,ben motorumu bu yüzden satıyorum diyorsan bekleme bence,sezon ortası güzel fiyata satarsın.
Bence sen tarzını belirleyememişsin arkadaşım,sen naked-sport tarzı bir makine al benim tavsiyem zira sl200 kullanıcıları daha sakin ve limitlerinde kullanım yapan arkadaşlar.Senin videodaki kullanımın gibi bir sürüşse aşırı benzin sarfiyatıda olacakdır.Bizler bu makinenin 0-100 km hızlanmasını değil,yolda gidişini seviyoruz,zaten diğer tarzlardan bizi ayıranda bu.
izlediğim videoda sl200 motora ,teknik verilerine göre aşırı yüklenmişsin ve alacak arkadaşlarında önünü tıkadığını düşünüyorum.Bİr motor testi yapılırken özgün ve yorumsuz olmalı ,motorun teknik verileri ,çalışma yapısı iyice ezberlenmeli,diğer testler ile karşılaştırma yapılmalı dolayısı ile bu şekilde de vlog yapmanda zor çünkü kendi makineni beğenmiyorsun arkadaşım,etrafına bir bak hangi vlog kendi motorunu yerecek kadar yorum yapıyor?eksiklikler ayrıdır,ama şurası kötüymüş ben motoru satıyorum kafası daha yanlışdır.
Benim düşüncemde motorunu satıp daha seri ve chopper olmayan bir makine almandır çünkü ilerleyen zamanlarda sl200 senin gözüne dahada batmaya başlayacak,sezon ortasında iken iyi fiyata sat derim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:32 ----------
sis farı hariç diğer ürünler tatmin edici değil,komple far içi led lamba alman lazım,onunda ülkemizdeki fiyatı 60 tl dir.orjinal farın iç lambası sökülüp yerine takılmakdadır ve tek parçadır.
Sis farında ise sigorta bağlama konusunda dikkatli montaj yapılması gerekiyor.
duysuz ampül ürünü güzele benziyor,uyar sanıyorum.
Günaydın, daha önce ön farı açıp içini temizleyen var mı? Benim farın içi sararmış durumda hem camını hem içini temizlemek istiyorum.
Söküm işlemi kolay mıdır?
farın sökümü kolaydır,kolayca farı arka kısmından sökebilir,temizliğini yapabilirsiniz.