Mecbur kalmadıkça ben de Sürat Kargo'yu tercih etmem. Geçen haftaki bir siparişimde daha ben paketi alırken kaçıyordu eleman. Dur dedim "ürün hasarlı çıkarsa tutanak tutacaksın." "Benim öyle bir yetkim yok" dedi. Halbuki taşıyan personelin üzerine zimmetlenir paketler. Neyse kutuyu bir açtım, parçalanmış paketler, patlamış saçılmış ambalajlar. Bayağı bir azarladım belki de suçlusu kendisi olmamasına rağmen. Neyse ki ürünlerde hasar yoktu. Taşıdığı hasarlı paketleri eline tutuşturup bunu şube müdürüne göster dedim ama muhtemelen atmıştır onları.
Bir keresinde de kargom Türkiye'yi dolaşıp 17 günde bana ulaşmıştı. Yanlış adres diye Van'a, oradan Samsun'a, sonra İzmir'e, en son da İstanbul'a gelmişti. Paketin halini siz düşünün. Neyse ki t-shirt almıştım, hasar görecek bir ürün değildi. Kargo takipten her sorgulamada dumura uğruyordum. Hatta ilk anormalliği yakaladığımda telefon ettim dağıtım yapan şubeye. "Bizim dağıtım merkezindekilerin salaklığı yea" diye laubali bir cevap aldım. Sonuçta İstanbul'dan İstanbul'a 17 günde siparişi ulaştırdılar. Güler misin, ağlar mısın...
Velhasıl, Sürat Kargo'yu tercih etmemeye gayret gösteriyorum çünkü ya geç getiriyorlar, ya kaybediyorlar, ya da taşımada özensiz davranıyorlar. Bu zamana kadar gelen her siparişimde istisnasız sorun yaşattılar. Maalesef bazı satıcılar anlaştıkları firmalar dışındaki kargo firmalarıyla gönderi yapmıyorlar. Ben yine de gittigidiyor ve benzeri sitelerden alışveriş yaparken yazarım Aras veya MNG ile gönderme şansınız varsa gönderin diye.