Keyif için binerken yedek parçayı ve çıkabilecek arızayıda düşünmek lazım yoksa tadımız kaçabilir ben kendi keyfim için bunları görmezlikten gelemem sonra bi boşuna söylemiyoruz lianus elbet birgün yedek parçası lazım edecek ozaman şimdiki söylediklerini söyleyebilirmisin hani yedek parçası var kabul edelim hergün arıza çıkardıktan sonra ne yapacağız bilmiyorum kafamda şöyle bir algı oluşuyor japon ürünlerini bile beğenmeyip ne buluyorsunuz bu çinlierden hintlilerden onu siz biliyorsunuz ama bu fiyatlara rağmen hatta çin malı motor alıp yüksek fiyattan bu kadar destekçisi olması şaşırtıcı niye diyorum insanlar motor fiyatları yükseldiğinde kızıp sinilenip gene bi şekilde alıyordular tamada çinlileri japon markalarıyla aynsın mesal kıyaslaması onları beğenmeyip sanki japonlar veya avrupalı üretici güzel tasarım yapamıyormuş gibi aradığımızı çinlilerde buluyoruz gibi düşünceye itti beni bu sizin yazdıklarınız.
biz enayiler ve bi halttan anlamayan motorcular olarak bu motoru aldık ve çok mutluyuz
gereksiz saçma yorumlardan sonra gerçekliğe dönelim
bugun bir arkadaşımın bajajını kullandım yaşadıklarımı aktarmak istedim
bajaj 200 cc olmasına rağmen çok seri benelliden daha seri ''kalkışta''
fakat şunu farkettim bajajda 80 km den sonra motorun hızlanması çok ağır
benellide ise 80 den sonra hızlanma çok daha hızlı ve 6 vites giderken 5 vitese almana gerek olmuyor muhtemelen çift silindir olmasındman kaynaklanıyor
birde şunu söylemek istedim bajajın fiyatını 9000 bine makul görüp alan kişilerede bir gönderme yapayım
benellinin fiyatı 6000 7000 bin olmalı diyen kardeşler
bajajdan inip benelliye binince yemin olsun dedim ki vay be arada dünya varmış kalite yol tutuş vs vs vs
dolayısı ile eğer bajaj 9000 ise benelli 12 bine bedava be kardeşim
şimdi gelelim inazuma ya 1-fiyatı yüksek daha kaliteli değil 2el ini alabilirsin belki benelli yerine ama bende motorda ikinci elde tedirginim çok tercih etmemeye garet ederim herneyse tercih ninja kardeş sen sakın benelli alma üzülrsün suzuki al valla bak
belkide motora daha fazla alıştığım içindir bilmiyorum motor şehir içinde süper kıvrak 185 kg olmasına rağmen
yaşadıkça tecrübelerimi paylaşmaya devam
işkembecilere selam olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------
birde gerçekten tüm samimiyetimle söylemek istedim
benelli benim 7 ci motorum 2 motor hariç hepsi marka motorlardı kaliteydiler
mondial sym inazuma mondial xj6 ktm benelli
fakat hiçbir motoruma bukadar yoldan geçenlerin baktığını görmedim bu kaçıncı oluyor telefonu alıp fotosunu çekecektim
yetişemedim alakasız dayılar alakasız teyzeler abiler ablalar gençler yaşlılar durup motoru seyrediyor yemin olsun
ve bunu takip edip fotoluyacağım
yamaha xj6 ma kimsenin dönüp bakmadığını düşünürsek benelli için alımdaki tercih için bi sebeb te bu olabilir tercih