Ls2 ff mhr 15 yazıyır kaskın üzerinde bunun koruma düzeyi nasıldır acaba sizce? Kappa kv 1 vardı onu verdım 175 t ye ls2 aldım...Üzerinde sharp 4 yıldız yazıyr ama sharpın sitesinde bu modelin testini bulamadım
Bunun siyah beyAzını ben kullanıyorum ff351 değil mi bu seninkinin sadece dışı farklı bence 100 km ye kadar ses cok sıkıntı değil
4 yıldız gayet yeterli
Doğrusu 1 Yıldız ama (Benim gibi) araştırmadan alanlar için yapıştırılmış o etiket. Normalde 1 Yıldız.
http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/ls2-ff351
Ben aldığımda ayak üstü almıştım. Siyah beyaz "LS2" yazıyor kaskın üstünde. Hayvan gibi ağır. ben bide aksiyon kamerası takıyorum. Elde taşımak bile zorlaşıyor. İmkanın varsa daha iyi bir kask alınabilir ben değiştirmeyi düşünüyorum.
Ülkemizde satılan ff351 ler sanirim aslında ff350 o yüzden 4 yıldız diye geçiyor yani doğru ağırlık vs bakımından 351lerle ayni değil 350 yle aynı hepsi böylemidir bilemem ama
dot ve ece varmi bakmak lazim
kaza anında korumaz dimi
Korumaz kardeşim uzun süre kullandım bu kaskı ve kaza yaptığımdan ön taraftan vurduğum için birşey olmadı bana
Bu kaskı kullandığım için çok araştırdım FF350 ile farkı YAN taraflarıdır ve çok basit malzemesi var sol ve sağ tarafında.
Bir kişide bu yüzden öldü bir kazada paramparça oluyor sol veya sağdan darbe yediğinde.
O yüzden bunuda değiştirmeni öneririm FF350 bulunmuyor artık ama FF375 bakmanı öneririm gerçek SHARP 4 YILDIZLI ve fiberglass malzemeden üretilme 275 tl internetten alabilirsin kalıbı aynıdır bu kask ile.
kaskı degıstıremem ama ondekı yapıskanlarını yırtıp attım