Kappa kv1 kaskı degiştirip ls2 aldım yorumlar mısınız?

Ls2 ff mhr 15 yazıyır kaskın üzerinde bunun koruma düzeyi nasıldır acaba sizce? Kappa kv 1 vardı onu verdım 175 t ye ls2 aldım...Üzerinde sharp 4 yıldız yazıyr ama sharpın sitesinde bu modelin testini bulamadım

Bende ls2 kullanıyorum 1 yıl oldu alalı. ff351 modeli 200tl'ye almıştım. Çok kullanışlı değil rüzgarı sağdan soldan heryerden alıyor uzun yolda bazen işkence gibi. Motosikletimi değiştirdiğim zaman kaskıda değiştireceğim. Eğer iade etme şansın varsa daha sağlam bişeyler al bence 1 yıl sonra tekrar kask parası vermemiş olursun böylece

Ls2 nin koruma düzeyi yeterli diye düşünüyorum ama biraz uzun yol yapacaksanız o fiyat aralığındaki çoğu kask konfor sorunları ve malzeme kalitesinde düşüklükle beraber geliyor. Bütçeyi biraz daha artırsaymışsınız keşke, ls2 ff375 den nolan n86 ya geçtim yakın zamanda ve rüzgar gürültüsü hariç her konuda bir gömlek üstün. Kaskın aerodinamisi de önemli, benim önceki kaskta 100km/s gibi hızlarda kafa bariz sallanıp beni ekstradan yoruyordu. Şu an böyle bir sorunum yok çok şükür, verdiğim paranın hakkını aldığımı düşünüyorum bu piyasa koşullarında.

Ls2 ff mhr 15 yazıyır kaskın üzerinde bunun koruma düzeyi nasıldır acaba sizce? Kappa kv 1 vardı onu verdım 175 t ye ls2 aldım...Üzerinde sharp 4 yıldız yazıyr ama sharpın sitesinde bu modelin testini bulamadım

kaskın bi fotoğrafını atar mısın

kaskın bi fotoğrafını atar mısın

fotograflar burada

imagec05c9.jpg

image56687.jpg

image.jpg

Bunun siyah beyAzını ben kullanıyorum ff351 değil mi bu seninkinin sadece dışı farklı bence 100 km ye kadar ses cok sıkıntı değil

Bunun siyah beyAzını ben kullanıyorum ff351 değil mi bu seninkinin sadece dışı farklı bence 100 km ye kadar ses cok sıkıntı değil

benim scooterim war en fazla 70 le gidiyorum

kask aldım
eldiven dandik de olsa aldım
prosev mont aldım bguun
benım tek eksıgım motor pantolonu mu motor ayakkabısına gerek varmı

4 yıldız gayet yeterli

Doğrusu 1 Yıldız ama (Benim gibi) araştırmadan alanlar için yapıştırılmış o etiket. Normalde 1 Yıldız.
http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/ls2-ff351
Ben aldığımda ayak üstü almıştım. Siyah beyaz "LS2" yazıyor kaskın üstünde. Hayvan gibi ağır. ben bide aksiyon kamerası takıyorum. Elde taşımak bile zorlaşıyor. İmkanın varsa daha iyi bir kask alınabilir ben değiştirmeyi düşünüyorum.

Doğrusu 1 Yıldız ama (Benim gibi) araştırmadan alanlar için yapıştırılmış o etiket. Normalde 1 Yıldız.
http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/ls2-ff351
Ben aldığımda ayak üstü almıştım. Siyah beyaz "LS2" yazıyor kaskın üstünde. Hayvan gibi ağır. ben bide aksiyon kamerası takıyorum. Elde taşımak bile zorlaşıyor. İmkanın varsa daha iyi bir kask alınabilir ben değiştirmeyi düşünüyorum.

Ülkemizde satılan ff351 ler sanirim aslında ff350 o yüzden 4 yıldız diye geçiyor yani doğru ağırlık vs bakımından 351lerle ayni değil 350 yle aynı hepsi böylemidir bilemem ama

kaza anında korumaz dimi

Korumaz kardeşim uzun süre kullandım bu kaskı ve kaza yaptığımdan ön taraftan vurduğum için birşey olmadı bana

Bu kaskı kullandığım için çok araştırdım FF350 ile farkı YAN taraflarıdır ve çok basit malzemesi var sol ve sağ tarafında.

Bir kişide bu yüzden öldü bir kazada paramparça oluyor sol veya sağdan darbe yediğinde.

O yüzden bunuda değiştirmeni öneririm FF350 bulunmuyor artık ama FF375 bakmanı öneririm gerçek SHARP 4 YILDIZLI ve fiberglass malzemeden üretilme 275 tl internetten alabilirsin kalıbı aynıdır bu kask ile.

Eski kaskımdır Kendsisi,Koruma Olarak iyi Sayılır.Yüksek Süratta Kaza Yaptım.Sadece Çizildi.Ama Konfor Yok Denecek Kadar Az.Rüzgarı Sesi Çok Alıyor.Uzun Yolda Tamamen İşkence.

Korumaz kardeşim uzun süre kullandım bu kaskı ve kaza yaptığımdan ön taraftan vurduğum için birşey olmadı bana

Bu kaskı kullandığım için çok araştırdım FF350 ile farkı YAN taraflarıdır ve çok basit malzemesi var sol ve sağ tarafında.

Bir kişide bu yüzden öldü bir kazada paramparça oluyor sol veya sağdan darbe yediğinde.

O yüzden bunuda değiştirmeni öneririm FF350 bulunmuyor artık ama FF375 bakmanı öneririm gerçek SHARP 4 YILDIZLI ve fiberglass malzemeden üretilme 275 tl internetten alabilirsin kalıbı aynıdır bu kask ile.

kaskı degıstıremem ama ondekı yapıskanlarını yırtıp attım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar