Çıplak motosiklet kullanmak

Merhaba arkadaşlar,

Başlığı bilerek böyle yazdım, aslında motosikleti çıplak kullanmakla ilgili bir şeyler söyleyeceğim :)

Yaklaşık 3 aydır motosiklet kullanıcısıyım. Her zaman mont, eldiven, kaskımı takmaya özen gösteririm. İstanbul'da motosikleti şortla tişörtle, montsuz, dizliksiz hatta çoğu zaman kasksız kullanan insanlar var. Ve ben de deneme amaçlı dün gece sadece montsuz kullandım ilk ve son kez(tehlikesinin farkında olarak). İnsan gerçekten çıplak hissediyor kendini. Motorumda rüzgar kesici cam da olmadığından epey rüzgar yedim.

Koruma ekipmanları olmadan bisiklet kullanır gibi motor kullananları anlayamıyorum. Anlayabilen varsa beni de aydınlatabilir mi?

Ekipmansızsanız ekipman sizsiniz çünkü dış dünya direkt vücudunuza etkiyor.

Siz siz olun çıplat motosiklet kullanmayın :)

Tekeriniz düz bassın, yollarda karşılaşmak dileğiyle..

Son düzenleme:
Ben bu aralar dikiz aynasız motosikletler görmeye başladım,korumasız kullanmaktan daha çok ilgimi çekti.

Kullanım amaçları farklı olduğu için olabilir mi ? Mesela kimi songaz ile gezmekten zevk alırken bir diğeri en düşük hızla turlamaktan zevk alıyordur :) kabul görür herhalde :)

Buralarda motor alan dakikasında aynasını söker öyle olması gerekiyor muş muş

her şeyi anlarım da kask olmadan nasıl kullanıyorlar çözemedim, o rüzgara karşı gözünü açamaz insan yav..

Bu sebeple manisa emniyet mudurune buradan sonsuz tesekkurler.yeni goreve atandiginda yaptigi yogun trafik uygulamalari ve cezalarla birlikte suan en azindan manisa merkez halki elektri bisiklete bile kasksiz binemez durumda.

Kullanım amaçları farklı olduğu için olabilir mi ? Mesela kimi songaz ile gezmekten zevk alırken bir diğeri en düşük hızla turlamaktan zevk alıyordur :) kabul görür herhalde :)

koş koş koş en fazla 10-12 km/s e çıkarsın. kendini asfalta bırak bir anda. bakalım bi zarar görecek misin? kabul görecek mi?

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Başlıktan,konuyu naked tarzı motosiklet kullanmak olarak anlayan bir ben mi varım?☺

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Demek istediği motosikleti çıplak kullanmak. yoksa gariban motoru niye çıplak bırakacaksın ki. Hem sorup fikrini aldın mı yooh. E hani dostundu ? Sormadan neden çıplak bırakıyorsun demez mi insan ? :) neyse başlık hatalı

1 dakika kadar önce 2 tane havalı genç mondial drift'in yanına gelip biraz baktılar. Sonra bindiler. (binmeye çalıştılar) O an bu andır hala gülüyorum. :queen: Ne motora nasıl binileceğini ne motora nasıl oturulacağını biliyorlar üstüne üstlük kask yerine güneş gözlüğü takmaları ve pembe sortları da cabası. Ulan ne güldüm. :D

Düzenleme: O güneş gözlüğü de alacağı kasktan pahalıdır ha. :bounce:

Başlıktan,konuyu naked tarzı motosiklet kullanmak olarak anlayan bir ben mi varım?☺

Ben de öyle anladım. :) Başlığın "Motosikleti Çıplak Kullanmak" olarak değiştirilmesi lazım. :)

Demek istediği motosikleti çıplak kullanmak. yoksa gariban motoru niye çıplak bırakacaksın ki. Hem sorup fikrini aldın mı yooh. E hani dostundu ? Sormadan neden çıplak bırakıyorsun demez mi insan ? :) neyse başlık hatalı

" Başlığı bilerek böyle yazdım, aslında motosikleti çıplak kullanmakla ilgili bir şeyler söyleyeceğim :) " dedim konu içerisinde arkadaşlar :)

Motosikleti
600RR
herzaman yaptığım şey şort kısa kollu parmak arası ve çakıllı yol:p

E kaza anında o gözlük gözlerine girer ya... Nasıl daha değerli oluyor?

her şeyi anlarım da kask olmadan nasıl kullanıyorlar çözemedim, o rüzgara karşı gözünü açamaz insan yav..

Hocam Öyle Söyleme Ustaları Var.Ben Paket Servisi İşi Yparken Bir Arkadaş Vardı.Birgün Bir Yağmur Yağıyor,Ama Nasıl Dolu Gibi.Vizör Kapalı Gidemiyorum.Üstümde Yağmurluk Falan Var.Arkadaş Yağmurluğu Bırak Yok Zaten Kasksız Paket Attı O Gün.İnan Adama Helal Olsun Dedim Tecrübe İstiyor:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar