5 VİTESLİ MOTORSİKLET 6 VİTES YAPILIRMI ?

5 VİTESLİ MOTORSİKLET 6 VİTES YAPILIRMI ? YAPILIRSA NELER LAZIM YAPTIRMAK İÇİN YAPILMASSA NEDEN YAPILMAZ CEVAPLAYIP YARDIMCI OLANLARA TEŞEKKÜR EDERİM..

Motosikleti
BWS 100
Yapılmaz, yapılana kadar motosiklet değiştirilir. uzun yolda daha rahat mı gitmek istiyorsun, arka dişliyi küçült.

6 VİTES YAPMA YOLUNU BULSAM ARKA KAMPANAYI DİSK YAPTIRACAM ÖN DİSKİ ABS ÖN DİŞLİYİ ORJİNAL AMA ARKA DİŞLİYİ KÜÇÜK DİŞLİ ZİNCİR DEGİŞECEK KESİCİ ÇIKARTILACAK KARBÜRATÖR MEMELERİ UÇLARI AÇILACAK EGZOZ DEGİŞECEK EN SON BELKİ AMA BU 180 CC SİLİNDİR PİSTON SEKMAN ATILACAK

Tvs ye uyacak 6 vites şanzıman yok diye biliyorum. Sıfırdan yapılabilr mi, belki. Ama onu yapacak birini de tanımıyorum ben :) Arka dişliyi küçültün demek istemezdim fakat sanırım en mantıklısı bu.

Karbüratör memesini büyütme hikayesine gelirsek de o iş yaş.
180 cc ye göre hava yakıt vermek gerekiyor ama el yordamıyla genişletilecek olan karbüratör pek sağlıklı olmaz

YANİ RAHAT Bİ 1.500 Ü GÖZDEN ÇIKARTACAM PARÇALARA PARA VERMİYORUM %70 İNE

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:34 ----------

Tvs ye uyacak 6 vites şanzıman yok diye biliyorum. Sıfırdan yapılabilr mi, belki. Ama onu yapacak birini de tanımıyorum ben :) Arka dişliyi küçültün demek istemezdim fakat sanırım en mantıklısı bu.

Karbüratör memesini büyütme hikayesine gelirsek de o iş yaş.
180 cc ye göre hava yakıt vermek gerekiyor ama el yordamıyla genişletilecek olan karbüratör pek sağlıklı olmaz

ZATEN BİLİYORUM KARDEŞİM APACHE ORJİNAL 6 VİTES ŞANZIMAN OLMADIGINI CBR 125 ŞANZIMANI DÜŞÜNDÜM

BALATA DEĞİŞTİRMİYORSUN Kİ ŞANZIMAN BU :) CBR IN ŞANZIMANI APACHEYE UYMAZ

Cglere yapılıyor ama senin motora olmaz o sistem sanırım bence bi artısıda olmaz dişli değiştirerek bu sorunu çözersin 5 vites fazlaca yeter :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar