Motosikleti boyatmak için nereye götürmeliyim

Adanadasin ve işçili fiyatı yüksek diyorsun :) orada hayatta kalmak için çalışıyorlar ıstanbul gibi biryerde yaşasan ya intihar edersin ya da esnaf katili olursun :) bisiklet tamircileri bile boyar hem de buraya göre çok ucuz bi rakama

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:24 ----------

Boya jant sökme takma dahil 50 tl ye bakar o iş hadi 60 70 tl olsun

Önerin için çok saol ben adanada oturuyorum adanada böyle bir yer bulabilirim diye dusunuyorum bulamaz isem plasti dip boya ile kendim boyayacağım

Aslında bir lastikçiye gidip söktürüp jantları da kaliteli fırın boya yapan demircilere, çelikçilere götürebilirsen bu iş sana ucuza mal olur. Tabii jantların malzemesi de önemli. Herhalde en uygun yollusu bu olur diye düşünüyorum. Bu arada Adana'da olduğunu bilmiyordum. Ben de Seyhan'lıyım : ) Eğer maddi imkanın el veriyorsa söküp bu adama kargoyla yollayabilirsin jantları.

güzel kardeşim sahibinden de jant boyama veya kaplama ile alakalı yerler var.

bilmem kaç yıldır airbrush kullanıyorum, minyatür bir ordum var, 28mm boyutunda minicik adamların dişini, sakalını, zırhını boyuyorum ama kendi motorumun jantını boyatmayı düşündüğüm halde buna kalkışmıyorum. geçenlerde bir firmadan fiyat aldım işçilik dahil 350 lira fiyat verdiler. adam gibi uzun ömürlü olması için boyayı alıp sıkmak ile iş bitmiyor. kıyacaksın paraya, jantları söktürüceksin. 2 gün motorun askıda kalacak. jantların boyandıktan sonra taktıracaksın... bilgi ve deneyimime istinaden kendim yapabilir miyim. görüntüde yapabilirim, sağlıklı olur mu? olmaz!

neden bahsettiğim daha net olsun:

vLR9gr.jpg
[/url][/IMG]

güzel kardeşim sahibinden de jant boyama veya kaplama ile alakalı yerler var.

bilmem kaç yıldır airbrush kullanıyorum, minyatür bir ordum var, 28mm boyutunda minicik adamların dişini, sakalını, zırhını boyuyorum ama kendi motorumun jantını boyatmayı düşündüğüm halde buna kalkışmıyorum. geçenlerde bir firmadan fiyat aldım işçilik dahil 350 lira fiyat verdiler. adam gibi uzun ömürlü olması için boyayı alıp sıkmak ile iş bitmiyor. kıyacaksın paraya, jantları söktürüceksin. 2 gün motorun askıda kalacak. jantların boyandıktan sonra taktıracaksın... bilgi ve deneyimime istinaden kendim yapabilir miyim. görüntüde yapabilirim, sağlıklı olur mu? olmaz!

neden bahsettiğim daha net olsun:

[url=http://hizliresim.com/vLR9gr][url]http://i.hizliresim.com/vLR9gr.jpg[/url][/url]

Anlıyorum en iyisi adanada bazı yerler bulup fiyat sormam olacak ilk önce bir motosikletçiye gideceğim yönlendirirler diye düşünüyorum eğer çok pahalı olmaz ise yeşil yada kırmızı yapacağım

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------

Aslında bir lastikçiye gidip söktürüp jantları da kaliteli fırın boya yapan demircilere, çelikçilere götürebilirsen bu iş sana ucuza mal olur. Tabii jantların malzemesi de önemli. Herhalde en uygun yollusu bu olur diye düşünüyorum. Bu arada Adana'da olduğunu bilmiyordum. Ben de Seyhan'lıyım : ) Eğer maddi imkanın el veriyorsa söküp bu adama kargoyla yollayabilirsin jantları.

Söküp gönderme yapamam gibi duruyor kargoda jantlara bi zarar gelsin istemem bi motosiklet tamircisine gidip yöblendirmesini isteyeceğim bu arada bende çukurova eylül ayinda allah izin verirse istanbula gelip kask ekipman bakacağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar