TVS YEDEK PARÇA FİYATLARI ?

Forumdaşlar tvs nin yedek parça'ları neden bu kadar pahalı haddinden fazla pahalı yan sanayisi veya ucuz satan bir yer biliyorsanız söylermisiniz ?

Forumdaşlar tvs nin yedek parça'ları neden bu kadar pahalı haddinden fazla pahalı yan sanayisi veya ucuz satan bir yer biliyorsanız söylermisiniz ?

sen şu sıfır motora yuklenip sibop kesen deyilmisin :pale:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------

http://www.tvsparca.com/
sıkıntı olursa ucuz parca temin ederiz

Evet o. :D Dostum kimi parçası pahalı kimi parçası ucuz. Değişiyor.

Hangi parçası lazın???

Fiyat vereyim...

Arka stop :cherry: ümraniye çarşıda tekere kaldırdım 90 a geldi arka stop sürttü dış camı kırıldı :D Şimdilik idare ediyorum ama lazım yani bide arka lastik biraz lastik kokusu alak dedikte zamanında (orjinal lastigi yaktım onla uzun yola çıktım bide :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------

sen şu sıfır motora yuklenip sibop kesen deyilmisin :pale:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------

http://www.tvsparca.com/
sıkıntı olursa ucuz parca temin ederiz

Ta kendisi hocam şimdi motor sıkmama alıştı direk gazı açtıgım zaman düzlükte 120-130 yapışıyor zorlanmadan

Arka stop :cherry: ümraniye çarşıda tekere kaldırdım 90 a geldi arka stop sürttü dış camı kırıldı :D Şimdilik idare ediyorum ama lazım yani bide arka lastik biraz lastik kokusu alak dedikte zamanında (orjinal lastigi yaktım onla uzun yola çıktım bide :cherry:

Laf atmayın adama,
Ağır apaçisin saygı duyarım ::puro::::pala::

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------

Ta kendisi hocam şimdi motor sıkmama alıştı direk gazı açtıgım zaman düzlükte 120-130 yapışıyor zorlanmadan
Yaş kaç usta :cherry: hareketler cidden küçük apaçilerin yapacağı cinsten.

Laf atmayın adama,
Ağır apaçisin saygı duyarım ::puro::::pala::

Adamsın reissss seviliyorsun :flower: motorun ismine uyum saglıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------

Yaş kaç usta :cherry: hareketler cidden küçük apaçilerin yapacağı cinsten.

18 kardeş samimi olmak küçük apaçilikse en küçük apaçi benim :flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar