İstanbul/Üsküdar ve Gaziantep'ten Selamlar !

Selam herkese. Adım Uğur 23 yaşımdayım. Mayıs ayında aldığım pulsar'ımla aranıza katıldım. Gaziantep Üniversitesi Makine mühendisliği 3.sınıf okuyorum. Eylül ortalarına kadar İstanbul'dayım sonra Antep'e geri dönüş. Motosiklet kullanan bir arkadaşım yok, dolayısıyla tek geziyorum hep. Yakınlarda olan arkadaşlarla tanışmak birlikte turlamaktan memnun olurum :) Herkese iyi forumlar.

Merhaba Uğur, hoşgeldin.

Ben de burda öğrenciyim, gece çalışıyorum sabahları boş oluyorum genelde. Sahil turlamaları yapabiliriz. Ben Eminönü tarafındayım.

Hoş bulduk. Ben beceremedim mobilde ama özel mesaj atabilirsen birbirimizi ekleyebiliriz facebook ta vs :)

Merhaba üstad emre bende G.antep'e geldiğinde buluşup gezebiliriz gerçi çok gezecek yeri yoktur G.antepin yine tek takılmadan iyidir :)

Hoşgeldin, Ferhat (Sokullu) ile arada Üsküdara vs geliyoruz bize katıl bigün:)

Numaralarımızı paylaştık birbirimizle. Olursa çok sevinirim :)

Merhaba bende Kerem Çengelköydeyim bende yakınım baya üsküdara

Özel mesaj atıyorum hocam. Whatsapp'tan vs konuşur ayarlarız zamanı :)

Merhaba üstad emre bende G.antep'e geldiğinde buluşup gezebiliriz gerçi çok gezecek yeri yoktur G.antepin yine tek takılmadan iyidir :)

He şunu bileydin ya :) Üniversiteden falan mısın yoksa Antep'li misin ?

Son düzenleme:
Geldiğin vakitlerde hala Gaziantep'te olursam birkaç tur atabiliriz.İlçelere sağa sola giderim hep keyfi olarak, bir kişi daha olur güzel olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar