- Konu Yazar
Sitenizde 3-4 konu açtım ancak işiyle ilgili hiç bir usta cevap vermedi.Çözümü kendim deneme yapa yapa parça ziyan ederek kendim buldum.Merak ettiğim konu teknik konularda bilgisi olan var mı burada.
Ben 50 yaşındayım ve bu yaşıma kadar hiç motosiklet kullanmadım bilgimde yoktu,ama allah vergisi bir yeteneğim var her tamiratı kendim yapabiliyorum.Ben hurdada bir mobilet bionik buldum(şimdi bazıları oda motor mu ya diyecekler) ve baştan aşağı söküp temizleyip boyadım.Yepyeni bir mobilet çıktı ortaya.
Mobylette Bionik ile bilgisi olan usta,
Aradığım parçaları bulabileceğim parçacı(çıkma da olur),
İstediğim işleri yapabilecek torna kaynağı yapabilecek teknik donanıma sahip atölye var mı burada?
Gerçekten var mı?
Ben 50 yaşındayım ve bu yaşıma kadar hiç motosiklet kullanmadım bilgimde yoktu,ama allah vergisi bir yeteneğim var her tamiratı kendim yapabiliyorum.Ben hurdada bir mobilet bionik buldum(şimdi bazıları oda motor mu ya diyecekler) ve baştan aşağı söküp temizleyip boyadım.Yepyeni bir mobilet çıktı ortaya.
Mobylette Bionik ile bilgisi olan usta,
Aradığım parçaları bulabileceğim parçacı(çıkma da olur),
İstediğim işleri yapabilecek torna kaynağı yapabilecek teknik donanıma sahip atölye var mı burada?
Gerçekten var mı?