Sjcam 4000 sualti performansi

Son günlerde aklımda olan bir model bütçemi denkleştirirsem siparişini vereceğim inşallah :) Video da güzel olmuş ellerine sağlık :) :) bir ara konuşuyorsunuz sesiniz az gelmesinin sebebi su geçirmez kılıf ve ya kap her ne ise adı ondan dolayımıdır acaba :) ?

Son günlerde aklımda olan bir model bütçemi denkleştirirsem siparişini vereceğim inşallah :) Video da güzel olmuş ellerine sağlık :) :) bir ara konuşuyorsunuz sesiniz az gelmesinin sebebi su geçirmez kılıf ve ya kap her ne ise adı ondan dolayımıdır acaba :) ?

Sj4000 lerin en büyük sorunlarından beri ses kaydı, gerçekten aşırı kötü .

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kuvvetli alternatif bence

ses kaydını telefondan alıp montajda eklemek en kolay ve ucuz yöntem sanırım.

sjcam de tek sıkıntı kualklık gırısının olmaması motovlog da ben telefona ses kaydı yapıp vıdeo ya entegre etmeye calısıyorum fakat bır kac sorunlarım var ses kaydını yaparken ama bır parca beklıyorum gelınce ınsallah cozulmesını umuyorum.ses dısında gopro ya ciddi rakip diebilirim.fiyat performans acısından cok tatmın edıcı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:41 ----------

samet bey dikkat edin piyasada cok fazla sahtesi var benden uyarması :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:43 ----------

videonun yeni linki:
https://youtu.be/d3ayWMj7CQ8

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar