çok saçma gözümüz kadar sevdiğimiz motosikleti hiç tanımadığımız birine ücretsiz eğitim vercez.ahh bonzai insanları çok zorluyosun
Eyvallah hocam. Haklısın limitleri zorlıcaz artık.En iyi eğitim bu işi profesyonel yapan kurumlardan ve kişilerden alınan eğitimdir. Herkes sürmeyi bilir ama herkes eğitimci olamaz. Bu işi teknik ve temelleriyle öğrenmek için kurs öneririm.
hayvan ezme öğretebilirim![]()
Peki bisey sorucam sen öğrenirken de bu riskler yok muydu yani sadece bende ve benim gibi arkadaslarda mi bu riskler var ?
Eyvallah saol.Ben motor sürmeyi babamın motorunda öğrendim motoru düşürsem bile sıkıntı olmaz dı ama emanet motora zarar verirsen motor sahibine ne diyeceksin birde o var işte eğer çok yakın biri var ise rica et
hayvan ezme öğretebilirim![]()
Bende anadolu yakasında Bostancıda trafiğe kapalı bir alanda ders verebilirim.
dostum seninle güzel ikili olacağız bak biz bunlar için başlık açmadım ama geçen hafta iki tane leşim oldu yola kertenkele çıktı bende sola dogru ezmemek için hamle yaparken tekerin altına atlayarak intihar etti iri olanları var ya taş kafa derler bizim orda onlardan bende üzerinden geçtim ilerde durdum geri döndüm içi dışı bir olmuş hayvanın.Sonrasında 2 dün sonra kaptırmış gidiyorum hızım 110 civarında pat diye bir ses bişey kaskıma çarptı durdum döndum gene geldım serçe kaskıma çarpmış hayvanın boynu kırılmış oda öldü hakkımızda hayırlısı ne diyelim allah günah yazmasın