Gülşah Merve Yüksel, Türk kadını için turunu tamamlıyor

Kadın hakları ve istismarlarına dikkat çekmek, Türkiye'nin imajına katkıda bulunmak amacı ile Yamaha Motor Türkiye'nin desteğiyle İstanbul'dan yola çıkan Gülşah Merve Yüksel, 28 Temmuz Salı günü turunu başarıyla tamamlıyor. Hayalindeki projeyi gerçekleştirmek için yola çıkan ve Türkiye'yi motosikletle çepeçevre tek başına dolaşan Gülşah (21), biriktirdiği hikâyeleri ve anıları cebinde, hedefini gerçekleştirmiş olarak İstanbul'da olacak.

648267.jpg

Az26W6.jpg

Yg665u.jpg

L42oXI.jpg

SR1kuj.jpg

XAQ68F.jpg

W34UJo.jpg

elccKp.jpg

KHf0rt.jpg

w8JocG.jpg

iHeNF8.jpg

Mp9Wbw.jpg

uq460A.jpg

5NZ23f.jpg

Ekli dosyalar

• gulsah-merve-yuksel-turkiye-turu.jpg
    gulsah-merve-yuksel-turkiye-turu.jpg
    87.8 KB · Görüntüleme: 8,666
Moderatör tarafında düzenlendi:
Amaç 'Türk Kadını' gibi gözükse de Yamaha reklamından öte bir şey değil bence.Sağ salim bitirmesi güzel.

Kadın hakları ve istismarlarında Noldu yani ne değişti ne değişecek? Amaç yamaha bir kadın kullanıp ilgiyi üzerine çekip ürünlerini tanıtmak satışları artırmak.

valla bravo sağ salim dönebiliyorsa...aşırı şanslıymış demekki...malum gelinlikle yola çıkan bi kadıncağız tüm dünyayı dolaşmış ancak türkiye mizde tecavüz edilip öldürülmüştü...

Amaç 'Türk Kadını' gibi gözükse de Yamaha reklamından öte bir şey değil bence.Sağ salim bitirmesi güzel.

o konuda haklı olabilirsin ama yamaha bi akıllılık yaptı mt7 le gülşah ı türkiye turuna yolladı :cat: 3 hafta yada 1 ay sonra hondanında bi bayan arkadaşımızı NC700 le tura başlatması da düşündürüyor insanı :silent: reklam kokan seyler bunlar :bounce: :bestmt:

Nasıl yorumlar bunlar yahu? Sanki sağ salim dönmesine üzülmüşsünüz gibi. Helal olsun kızcağıza.

Çoğumuzun yapamadığını yaptı işte.Motorunun Yamaha,Honda vs. olması bir şey değiştirmez.Benim bile bu yaşta bu kadar uzun yola çıkmayı gözüm yemez vallahi.

o konuda haklı olabilirsin ama yamaha bi akıllılık yaptı mt7 le gülşah ı türkiye turuna yolladı :cat: 3 hafta yada 1 ay sonra hondanında bi bayan arkadaşımızı NC700 le tura başlatması da düşündürüyor insanı :silent: reklam kokan seyler bunlar :bounce: :bestmt:

sponsorluk mefhumunun reklam kokması gayet normal değil mi :silent:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Kardeşimizi tebrik ediyorum.
Cesur, aklına koyduğunu yapan, zorluklara rağmen yılmadan hedefe varan yapısıyla Türk kadınına iyi bir örnek oldu.
Ayrıca amacına da ulaştı ve kamuoyunda farkındalık yarattı.
Bravo....

Helal olsun, her babayiğidin harcı değildir bu yolu tamamlamak kadın erken fark etmez ciddi sağlam pisikoloji gerektirir bu dönemde ( hem siyasi hem fiziki çoğrafyalardan ) geçmek.

Şehir dışına çıkmamış uzun yol yapmamış hatta belki motoru olmamış kişilerin eleştirmeleri va bunu konu dışında yapmaları çok yersizdir. Yolcunun dini,meshebi yada cinsiyeti değil başardığı şey önemlidir.

Bu nedenle tebrik ederim kendisini Evine ailesine kavuşmanın sevincini paylaşıyorum...

Gülşah zoru başarmanın yanı sıra
bu sitede de çoğunluğu oluşturan yurdum magandasına rağmen korkmamıştır
kadının korkusunu yenmesi ve dahada cesaretlendirilmesi bakımından ilk adımı atmıştır
bu pipisi ile düşünen erkeklerin anlayamayacağı kadar önemli bir olaydır
kendisini tebrik ediyorum

Gülşah'ın turu tamamladığının da konusu vardı. EKONOMİ adı üyenin yoğun dini bombardımanları sonucu konu silindi.

Gercekten tek basina mi cikti acaba? Yada basina bisey gelse arkadasin yamaha sponsorlugundaki turu tamalayamasa mesela, yamaha o prestij kaybini sirtlayabilir mi? O riske girdiler mi gercekten?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben bu geziyi yamaha reklamından başka bişeye benzetemiyorum. Gezi boyunca türk kadınına dair bişey yapmadı ki. Slogana bak "türk kadını için". Bunu bir türk değilde bir yabancı okusa der ki; Herhalde Türkiye'de kadınlar sokağa çıkamıyor diye düşünür. Sanki bir bayan böyle bir geziye çıksa ölüm yada tecavüz kaçınılmazmış gibi geliyor kulağa. Biz böyle bir ülkede mi yaşıyoruz?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sen nerede yaşadığını sanıyorsun?

O kadar da değil diyorum. Ayrıca Türkiyede cinayete kurban giden erkeklerin sayısının kadınlardan çok daha fazla olduğuna eminim. Tüm gelişmiş ülkelerde kadın cinayetleri ve tecavüzler oluyor. Türkiyeye özgü bişey değil. Böyle bir noktadan olaya girmeleri bence pek hoş olmamış. Hadi diyelim ki samimiler. O zaman bu gezi boyunca türk kadını adına ne yapılmış onu biri söyleyebilir mi?

Son düzenleme:
Tebrikler gerçekten.biraz korkmuştuk ama sağ salim tamamlamış sevgili arkadaşımız...Umarım daha sonra biz kadın sürücülerin kadınlara şiddeti, tecavüzü, cinayeti reva gören sisteme karşı toplu bir Türkiye sürüşü olur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar