600 RR İzmir' den selamlar:)

İzmir Bornova' da yaşıyorum, motoru 2000 km de İstanbul' dan aldım, 2015 model, allah her hayalini kurana böyle bir motor nasip eder inşallah.. :)

Hoşgeldin tertemiz harika motor, umarım o kaskı sürerken dirsekte tutmuyorsundur :)

R25'den sonra alacağım makina. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin Saygın. Adak kesip kanını sür nazara gelme. Maşallah on numara :cat:

Hoşgeldin tertemiz harika motor, umarım o kaskı sürerken dirsekte tutmuyorsundur :)

Yok ekipmansız ekmek almaya bile gitmem, elimiz yüzümüz görünsün diye kolumuzda kask :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------

R25'den sonra alacağım makina. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin Saygın. Adak kesip kanını sür nazara gelme. Maşallah on numara :cat:

Ben de r25 kullandım bir süre keyifli araç :)..kan bu hafta akıtıcam müsait olunca :)

Hosgeldiniz erzene mahallesine dikkat ediniz Allah korusun motorun basina birsey gelirse bana ozelden yazin :)

Hosgeldiniz erzene mahallesine dikkat ediniz Allah korusun motorun basina birsey gelirse bana ozelden yazin :)

Abus granit kesilmez kilit ve alarmlı disk kilidiyle önlem almaya çalışıyorum:)
İnşallah olmaz ama olursa ulaşırım size, teşekkürler :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:25 ----------

Hayırlısı olsun Yalı'ya beklerim bi ara buralar ss yuvası bilirsin :)

Göztepe köprüsünün ordaki kafelere geliyorum sık sık :), bir çay içeriz birgün gelince:)

Super Moderator
Hayırlı olsun, umarım üzerinde oturabilecek deneyime sahipsindir. Ayrıca kan akıtabilirsin, ama plakaya sürmek doğru bir davranış değil, ilahi yönden böyle bir şey uygun değil. (Yıllardır bizde böyle bilirdik, hocaya sorduk, kesin ama kanı sürmeyin dedi)

Hayırlı olsun, umarım üzerinde oturabilecek deneyime sahipsindir. Ayrıca kan akıtabilirsin, ama plakaya sürmek doğru bir davranış değil, ilahi yönden böyle bir şey uygun değil. (Yıllardır bizde böyle bilirdik, hocaya sorduk, kesin ama kanı sürmeyin dedi)

Yıllarca scooter kullandım, MT07 ve ER6N (iki arkadaşıma ait) uzun süre kulandım, şahsıma ait R25 im oldu ilk onu az da olsa 4000 km kadar kullandım, şimdi 600 RR, ama sanki diğer kullandıklarım bisikletmiş gibi geliyor artık :)..Kan akıtma mevzusunda da önemli olan niyet kardeşim bence, plakaya sürmüşüz, alnımıza sürmüşüz, bunlar çok önemli değil..

ustam eğer paylaşmanda sakınca yoksa kaça aldığını ve motosikletin varsa ekstralarını yazabilir misin?

hayırlı olsun güle güle kazasız belasız inşallah =)

bende 600 rr bakıyorum sürekli. Model fiyat bilgisi verirmisin. birde izmirde bir yerden mi aldın yoksa başka şehre gidip mi aldın ? nerelere nasıl bir kontrol yaptırdıktansonra aldın ? kafamda hep bu sorular :silent: Nasıl yapacağım bilmiyorum

hayırlı olsun güle güle kazasız belasız inşallah =)

bende 600 rr bakıyorum sürekli. Model fiyat bilgisi verirmisin. birde izmirde bir yerden mi aldın yoksa başka şehre gidip mi aldın ? nerelere nasıl bir kontrol yaptırdıktansonra aldın ? kafamda hep bu sorular :silent: Nasıl yapacağım bilmiyorum

motoru 2000 km de İstanbul' dan aldım / demiş zaten adam..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar