cbr 125 im boyanıyorrrr

taklacı herifler sizi :) parçaların çizik tarafının fotoğraflrı mevcut satacağım zaman gösterirrm hiç sıkıntı değğil :) ve sadece sol grenajda kırık var gençlerr :D

Yeminle çöplük oldu forum.
Moderasyoooon bir el atın artık şu işe yahu!

hahah abi ya .dd

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:50 ----------

Sorun o değil satarken hatasız boyasız diyenler için söyledim @yesilcimen abi yanlış anlama hatasız boyasız diyenlere inat.

abi deme lazım olur

Şu İlköğretime başlama yaşını düşürmeleri hiç iyi olmamış.Çocuklarımızın geleceğiyle oynamaya kimsenin hakkı yok! :pr:

İsteyen istediği renge boyar arkadaslar hemen niye dalga geciyorsunuz ki ... Kırmızı degilse kirmiziya boyat arkadasim siyah şeritler ama 3. Sanayide falan yaptırma cok dandik olur git honda servisinde boyat racing çizgileri eklet karizmatik olur güle güle kullan :)

Alacağım
başlığı ile, Konu içerisine:
Motor alacağım arkadaşlar
yazıp, serbest yoruma bırakacağım.

Bir gün otobanda basıyorum ha basıyorum. Bir de yokuş aşağı yol vardı ki sorma. Gazı tamamen açtım. Bi sure sonra motorum (lakabı izbanduttur) izbandut hızlanmamaya başladı ama tapa gaz gidiyordum. Vücudumdaki adrenalini ayak parmak uçlarımda hissettim. Ben bu gazla çadırımı ve matımı attım. Hızım biraz daha arttı. Sırt çantamı çıkardım. Biraz daha hızlandım ve yokuşa geldim. Halbuki 97 km için çok şey feda etmiştim. Daha sonra hızım bir bir düştü. 80-70-60-50 ve nihayetinde 40a düştüm. Yaptığım yanlışın farkına vardım. Bir daha honda today le asla otobana çıkmayacaktım. Bu olaydan sonra onun adı pıtırcık oldu. Zaten çok uzağa gidememiştim durdum. çadırım,matım ve sırt çantamı yoldan topladım. Sırt çantam çok zarar görmüştü. Pıtırcığa çok kızmıştım. Bu da öyle bir anımdır işte. Çok heyecanlanmıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar