Adana Seyhan'da güzel iş yapan Camgöz motor'un ithal ettiği motorlar. Megelli'leri satıp para kazansınlar çok isterim, ama fiyatı 9000 liradan 7000 liraya indirdiler hâla tutulmadı. Elde kalan motorları veriyolar o fiyata zaten. Bu arada artık üretilmiyo derken fabrikası mı kapandı yani ?
Şirket aralık 2013 yılında iflasını duyurdu ve kapattı kepenkleri evet .Burada da yazıyor zaten ; https://en.wikipedia.org/wiki/Megelli_Motorcycles
Megelli's manufacturing agreement with Huansong Industries (group) Co Limited Hsun ended on 31 December 2013. All production of Megelli motorcycles stopped on this day.
Firma tekrar ayaklandı. Siteleri yenilendi. Sanırım üretimi ve ihracata yeniden başlamışlar. Hatta bir fuara katılmışlar sanırım. Seneye motor gönderebilirler tekrar belli olmaz.
Ayaklandı mı hortladı mı orasını bilmiyorum . Ama şuanda eski model sıfırda olsa Megelli almak , rus ruleti oynamaktan farksız . Yarın öbür gün satarken hem sıkıntı olacak , hem de yedek parça ve servis yok .
@Sepya , Pulsar 200 al bence . Servis-yedek parça olarak hem yaygın hem de ekonomik .
Bajajın ss modelleri sanırım türkiyede yok şuan
Valla garanti, destek falan benim umursamadığım şeyler bunlar. Camgöz güvenilir firma ise zaten desteği bir şekilde sağlar. Sağlamaz ise de güzel yollarla sağlatırdım. Far dizaynı çok berbat bence öyle olmasa düşünebilirdim.
Kadırga hakkında bir konu açmıştım zamanında fakat beygir gücü düşük bir motor bence çöp