Hocam kafam cok karisti, usttede yazdim 250cc Duke Naked ile baslayip ducati- bmw scrambler ile devam etmek istiyorum(belki 8-10yıl sonra tabii). Hiz gibi amaclarim yok. Zaten planladigim gibi olursa yilin birkac ayi motor surebilecegim, o zamanda ise yol yapmak istiyorum, sehir icinden uzaklasmak istiyorum.
Siz bana ne onerirsiniz, ankadigim kadariyla Gp Tech falan benim tarzim icin hikayeymis. Ama ne almaliyim ki? Kask icin Naked adı ile gecen modeller var Agv Ax 8 var mesela. O sekilde amacima uygun alacagim. Pista gp iptal yani.
Peki eldiven ve bot ne olacak? Ya da hangi deri ceketi alayim, bana model onerir misiniz vaktiniz varsa?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:58 ----------
Ayni mesaj sizede gecerli hocam. Ne onerirsiniz bana ekipman olarak? Butce siniri yok. Tarzimi ustte yazdim hemen.
Ayrica cok tesekkurler, cok guzel seyler ogrendim bu konuda. Ekipmani boslamayacagimdan emin olabilirsiniz.
Şuan çalışıyorum akşam size bir naked kullanıcısı olarak ekipman önerisinde bulunacağım. Çok fazla uçmaya gerek yok 2000-2500 liraya harika bir ekipman takımı dizilebiliyor.