pcx 125 ile yola çıkacaksanız 125 cc 2 kişi yolculuk biraz sıkıntılı olabilir illa gidecekseniz Yenikapı bandırma feribotu ile geçin bence bandırma izmir 275 km - yalova izmir 400km gibi.
Aslında öyle yapacaktım ama artçılı motosiklete 150 TL civarında istiyorlar. Diğer türlü tüm yolculuk yarısı kadar tutuyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------
Belki benim saçma düşüncemdir bilemem ama topcaseimde veya heybemde hep bir iki litre benzinim olur malum Türk milletiyiz "O kırmızı ışıkta 100 km daha gidiyor" demek bizde atasözü.
Yanında pompa bulundur kesinlikle. Zaten o tür bir motorla sollama çabasına girmezsin biliyorum bunu. Bir de eşiniz buraya kilosunu yazdığınızı biliyorsa helal olsun bilmiyorsa aman, helvalar pahalı şu aralar

) yengeye de selamlar

Tekeriniz düz bassın
Zaten 100 km'de bir mola ve yakıt ikmali düşünüyorum. Kesinlikle risk almam bu konuda.
Fitilli lastik tamir kiti alıcam. İçindeki karbondioksit tüpleri yeterli olur mu şişirmek için?
Büyük çoğunluğu bölünmüş yol. Sollama yapmam büyük ihtimalle. Ortalam hız hedefim 70 km

Otomobille en az 20 defa gidip gelmişliğim var bu yolu. O yüzden cesaret edebiliyorum. Ama motorla ilk olucak
Eşim yazdığımı bilmiyor ama şu an için kilosundan memnun

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
Topçular değilde pendik yalova, hatta avrupa yakasındaysanız yenikapı yalovayı kullanın derim, zira yalovadaki çalışmalar topçulardan yalovaya ya olan o kısacık yerde trafik yaratıyor ve psikolojik olsa gerek feribottan inen binek ticari ne kadar araç varsa bağından salınmış davar gibi basıyor. İdo ile geçince iskele ile bursa yolu arası mesafe kısacık hemen ışıklardan sağa dönüp devam.
Ben msx125 ile geçtim o yolu başka dikkat edilecek bişey yok rüzgar yersiniz hafif o kadar.
Yolu boşverin izmire dikkat edin sadece asfaltı tutmuyor kayıp düşebilirsiniz
Avrupa yakasındayım. Yenikapı - Yalova hesaplı gözüküyor. En az 1,5 saat kazandırır gibi görünüyor. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Uzun cam taktırsam rüzgarın etkisini azaltır mı?
İzmir şehir içindeki asfalt mı tutmuyor?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------
Manisadan izmire geçerken sabuncubelinden geçecekseniz eğer çok dikkat edin o virajlarda.
Büyük ihtimalle max. 30 km/h ile dönücem o virajları