wolfün ekonomik yakıt tüketimini herkese söylerim, tavsiye ederim, yalnız kıyaslamalarınız biraz yanlış. Kullanmadığınız motor ile ilgili mubalağa edilen sorunları baz alarak gereksiz yorumlarınız var. Ben hepsini kullandım, uzun yolda wolf ekonomik değildir ! bastıra bastıra söylüyorum, 250 cc 26 beygirlik motor gibi en 90 ile nede 140 ile değil adam gibi 120 ile sürekli gittim, geri dönüşümde maalesef 3,9 lt yaktı. giderkende 4 lt. 850 km samsuna gidiş bir de geliş yaptım, evet selesi rahat ki pulsarda da rahatlatmak zor değil ! samsuna gidip geldim, ortalama 120 ile gittim, 4 lt yaktı o zamanda paylaşmıştım mt de yada facebook sayfasında bulabilirsin bu paylaşımlarımı, üstelik samsuna giderken motorun şiştiğinden de bahsetmiştim. Şimdi çıkıp birisi bende wolf ile 5000 km türkiye turu attım hiç öyle şişme görmedim diyebilir evet doğrudur, samsuna giderken biraz sıkmıştım, az mola ile gitmeye çalışmıştım ama motorun şiştiğinin gerçeğini değiştirmez bu.
Devir dalgalanmalarından devirin bir saniye geç tepki vermesini, 6*7 bin devirdeydi sanırım takılıp birden atmasını, soğukken ilk çalıştırıp stop edince ikinci çalıştırmada gaz vermezsen rolantinin çok düşük çalıştığını, benzinin senin dediğin gibi her zaman 1 km sonra normal değerleri vermediğini, amatisör gibi kronik parçaların patladığını sadece ben değil benim ile birlikte alan 4 arkadaşımda yaşadılar ettiler. şimdi burda eski konuları açmayacağım ama sokakta istediğin pulsarcıyı durdur sor bakalım abarttığın kadar sorun yaşana kaç kişi göreceksin, maalesef kullanmadığın motor hakkında gereksiz yorumların var üstad.