Türkiye de BU kasklardan Satan varmı ?

O Neal kasklardan türkiyede satan varmı bilgisi olan varmı acaba ?

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/?Locale=de_DE&ObjectPath=/Shops/10207048/Products/ONeal-Sierra-Edge-Adventure&ViewAction=ViewProductViaPortal

http://www.motosikletaksesuarlari.com/Motosiklet-Kaski/Kross-Kask-220

Bak bakalım

Paylaştığım site almanya dan satış yapıyor . Ürün 179 euro 545 tl gibi bi rakam yapıyor 20 euro da kargo ücreti var toplam 600 tl ediyor . Gümrük vesaire ne kadar vergi öderim bana ne kadar a mal olur bu kask ı getirtmek bilgisi olan varmı bu tarz işlerden anlayan . Kask ın özelliklerine malzemesine baktığınız zaman aynı ayardaki bir kask Türkiye de 1.000 tl üstü .

Yurt dışından getirmendeki ödeyeceğin toplam ücretten az olacaktır Türkiyeden alman

Hocam selam. Kaskın markası esasen O'Neal değil. AFX FX-41DS modeli ve Acerbis'in kodunu hatırlamadığım modeli olarak farklı markalar altında satılıyor. Yalnız bu model ilginç bir şekilde Fiberglass, diğer markalar sadece termoplastik abs olan modellerini satıyor.

600 tl ustune 120 tl vergi odersin. Ptt kargo ayagina kadar getiriyor parayi ona veriyorsun.
Yurtdisindan 500 tl ustu urun almak her zaman daha ucuzdur.

Hocam selam. Kaskın markası esasen O'Neal değil. AFX FX-41DS modeli ve Acerbis'in kodunu hatırlamadığım modeli olarak farklı markalar altında satılıyor. Yalnız bu model ilginç bir şekilde Fiberglass, diğer markalar sadece termoplastik abs olan modellerini satıyor.

Bende ona dikkat ettim ürün fiber den gayet güzel duruyor . Ama bilmediğim bir ürün ne kadar kaliteli ve sağlam olduğu hakkında bir bilgim yok . Motorcu bi arkadaşımın babası 1 ay içerisinde Almanya ya gidip gelecek getirebileceğini söyledi . Yedek cam vesaire de aldırtcam ekstradan ne olur ne olmaz . Eğerki gitmezse kargo ile isteyeceğim .

600 tl ustune 120 tl vergi odersin. Ptt kargo ayagina kadar getiriyor parayi ona veriyorsun.
Yurtdisindan 500 tl ustu urun almak her zaman daha ucuzdur.

Hocam ben aliexpressten SJ4000 Aldım 220tl ye, gümrükte de 56 tl devlet benden aldı vergi diye sağolsun.

Bu vergi hesabı nasıl yapılıyor? Sizin yazdığınızla benden alınan arasında bir tutarsızlık var çünki.

yurtdışı alışverişlerinde aldığınız malzeme 75 € üzerinde ise ürün fiyatı üzerinden %20 vergi alınıyor.
Örneğim 100 € luk bi malzeme 20 € vergi ile birlikte 120 € ya geliyor.
Ancak bazen gümrükteki elemanlar vergisiz de malzemeyi geçirebiliyor, hiç vergi ödemeden de alabilirsiniz, tam bir piyango.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar