2. el cbr 125 mi yoksa sıfır lifan kp 150 mi

2. el cbr 125 mi yoksa sıfır lifan kp 150 mi ? extreme max kullanıcısıyım motorumu satılığa çıkardım o satılana kadar yeni motor araştırmaya başladım 250 cc lik birşeye param yetmiyor açıkcası japon istiyordum ama motorcum kp 150 i çok övdü bana uzun süre sürersin başını ağrıtmaz titreşimde yok su soğutmalı çok sağlam motor dedi aslında 2. el cbr almayı düşünüyordum şuan arada kaldım. sizin fikirleriniz nedir.

Motoron Dergisi'nde uzun dönem testi yapılıyor KP150'nin. Adamın söylediğine göre parasının hakkını fazlasıyla veriyor, bu segmentte su soğutmalı olması da bir avantaj yakıt tüketiminin öğrenci işi olması da. Ben olsam ciddi ciddi düşünürdüm, gidip yakından görün tavsiyem. Orasını burasını mıncırın, üstüne oturup bakın, imkan varsa teste de çıkın. Ben dergiden duyduklarımla şu an almak isteyebilirdim eğer model değiştirecek olsaydım, tamamen onların yalancısıyım :mrgreen:

bende bu aralar motor almayı düşünüyorum cbr 125 cbf 150 arasında kaldım.diğer markaları eledim açıkcası.Japon marka üründen şaşma derim.

motoru gördüm üstüne bindim mıncırdım sağını solunu alırken hem artçı olarak hemde kendin sürüp test edersin dedi titreşim yok hiç bir şekilde dedi valla aklımda şuan var tek düşüncem alırsam rahat 2 sene binmem lazım diğer türlü erken satmaya kalkarsam kp 150 den çok zarar ederim. acaba sıkılırmıyım diyorum. kullanan da pek yok sanırım .

para fazla olmayınca alınacak motorda kısıtlı oluyor. biz biraz daha gösterişe kaçıyoruz sanırım :) . honda cb 125 f diye bir motor çıkarıyormu çıkardımı sitesinde bulamadım ama bu sayfada tanıtmışlar motoru.

bilen gören varmı acaba.
http://www.motoron.com.tr/HaberDetay/2015-honda-cb125f-1439

O gelmeyecek diye biliyorum, en azından bu sene. İngiltere'de falan satılıyordu sanırım, göstergeleri çok güzel değil mi ya :rendeer:

biraz iriysen cbr 125 r a hiç bulaşma + titreşimi yüksek devirlerde cbf 150 den fazladır. cbf 150 cbr 125 den çok daha karakterli bi motordur. ikisinide sürdüm paranı belirle tarafını seç :)

yav hacı iyice karıştı aklım :D her motor alışımda çok araştırıyorum çok bekliyorum aklım karışıyor gidiyorum sonra yanlış karar veriyorum :D . 181 boy 80 kiloyum. cbr 125 küçük motor değil aslında da ne bileyim. bi yanım diyor choper tarzı mtoor al onlarnıda alınabilecek olanları çok pahalı. iki arada bir deredeyim. 2011 model 20 bin 30 binlerde cbr 250 lerde aklımı çeliyor :)

CBR 125 -2012 MODEL ÜSTÜ ALICAKSAN HARİKA SEÇİM, ŞEKİL OLARAK MİSSS :joker:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar